Final Fantasy XIV krijgt 4K-textures voor de vrouwelijke karakters

Er is een nieuwe mod verschenen voor de game Final Fantasy XIV. De mod, ontwikkeld door Phoenix Mods, bevat nieuwe 4K-textures voor alle vrouwelijke karakters in de game. De schubben van de Au Ra in de game zijn compleet remastered en zijn een stuk gedetailleerder. De overige vrouwelijke karakters hebben ook een make-over gehad. Zo zijn de ruwe randen gestroomlijnder en bevatten ze meer detail. Tevens is de functie toegevoegd om de schubben van kleur te veranderen en tatoeages toe te voegen aan de karakters.

De mod is hier via Nexus mods te downloaden.


Van vinden jullie van dit soort mods? Kan dit door de beugel? Of hebben we hier te maken met vrouwonvriendelijkheid?

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Wat is hier precies vrouwonvriendelijk aan? Ik kan 4k textures alleen maar toejuichen. Ik ben 2 jaar begonnen met 4k native en nu wil ik niks anders meer. Games in 4k resolutie met 4k textures maakt de game vele malen scherper. Het vreet wel van je performance op. De meeste recente games kan ik hooguit tussen 30 en 60 fps spelen met een gtx 1080, met een AMD Ryzen 1800X en 16gb werkgeheugen DDR4 op 3200mhz.

  Ik zit nu te twijfelen om een 1080Ti te kopen, daar behaal je iets hogere FPS mee. Rise of the Tomb Raider ziet erg ziek uit in 4k, alles is zo scherp. Je krijgt ook een gevoel dat er meer diepte in het spel zit.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Wat is hier precies vrouwonvriendelijk aan? Ik kan 4k textures alleen maar toejuichen. Ik ben 2 jaar begonnen met 4k native en nu wil ik niks anders meer. Games in 4k resolutie met 4k textures maakt de game vele malen scherper. Het vreet wel van je performance op. De meeste recente games kan ik hooguit tussen 30 en 60 fps spelen met een gtx 1080, met een AMD Ryzen 1800X en 16gb werkgeheugen DDR4 op 3200mhz.
  Ik zit nu te twijfelen om een 1080Ti te kopen, daar behaal je iets hogere FPS mee. Rise of the Tomb Raider ziet erg ziek uit in 4k, alles is zo scherp. Je krijgt ook een gevoel dat er meer diepte in het spel zit. "

  ga dan voor de aorus extreme waterforce 1080 ti

  die heb ik de beste kaart op de markt

 3.   
  Tom's avatar

  Niet iedereen heeft de aangevulde financiën om aan dat soort humble brags te kunnen doen. Ik in ieder geval niet.

  Naar mijn idee is 4K-gaming leuk en alles, maar simpelweg voor een te kleine niche weggelegd. De impact die het heeft op je performance, maakt voor mij niet de scherpere resoluties hard. Wat dat betreft blijf ik nog even bij 1440p/144, wat naar mijn idee een vele haalbaardere middenweg biedt. Ook wat scherper, maar vooral stukken vloeiender. Voor mij is dat een punt van groter belang dan de 4K-resolutie.