Extra Scale Test voor Sea of Thieves nu geopend; dit hele weekend te spelen

Nog op zoek naar een avontuur om je weekend mee te vullen? Voor Insiders en pre-order klanten van Sea of Thieves is de zoektocht geëindigd, want Sea of Thieves zal de komende dagen weer speelbaar zijn in een exclusieve Scale Test. Net als de gesloten beta-fase van de afgelopen twee weekenden kunnen spelers wederom de zeilen uitgooien om de game aan tests te onderwerpen.

De nieuwe Scale Test is per direct actief en tot het eind van zondag speelbaar. Zij die de vroege versie van Sea of Thieves al op hun Xbox One of Windows 10-computer hadden staan, zullen enkel alleen even een kleine update toe moeten passen.

Net als met de voorgaande Scale Test kunnen gamers juist niet rekenen op de meest stabiele prestaties. Voor ontwikkelaar Rare is het immers de bedoeling de grenzen van de servercapaciteiten op te zoeken, iets wat vorige week al snel gebeurde. Over dat proces en de reden erachter, is verder te lezen in een officiële blogpost.

Ook wij doken vorig weekend in Sea of Thieves om een vroege indruk te krijgen van de stand van zaken. De beta gameplay die daaruit voortvloeide werd gedocumenteerd en van commentaar voorzien door onze Peter en Tom:

Zien we jou dit weekend terug op de wilde wateren van Sea of Thieves, of houdt je je nog even afstandelijk van het piratenavontuur voor Xbox One en Windows 10?

Mocht je nog frisse nieuwe gezichten aan willen winnen voor je tijdelijke vaarsessies in Sea of Thieves, vergeet dan niet dat op onze Discord-server altijd wel wat piraten te ronselen zijn…

 1.   
  Linkje's avatar

  Nice! Jammer dat ik geen code heb😭 Lijkt me echt leuk.

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  Linkje schreef, "Nice! Jammer dat ik geen code heb😭 Lijkt me echt leuk."

  Kan je niet gewoon de Xbox Insider Hub downloaden en dan het spel spelen? Ik heb van meerdere mensen gehoord dat dit gewoon werkt.

 3.   
  Tom's avatar

  Dan moet je allereerst wel een Insider zijn, en niet iedereen krijgt zo maar toegang tot dat programma.

  Zelfde geldt voor Sea of Thieves zelf. Als je je heel vroeg had opgegeven als Insider, zat je er inmiddels lang en breed in. Nu is het nog wat laat (en mogelijk te druk) om last-minute binnen te rollen.

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Of je moest Sea of Thieves pre orderen