Kingdom Come: Deliverance meer dan een miljoen keer verkocht

Vorige week meldden we al dat Kingdom Come: Deliverance in de eerste drie dagen na de release al 500.000 keer was verkocht, maar inmiddels lijkt dit verdubbeld te zijn: ontwikkelaar Warhorse Studios zegt dat de game de miljoen verkochte exemplaren is gepasseerd. Zeker aangezien de game nog geen twee weken uit is, is dat een behoorlijke prestatie, vooral als je nagaat hoe klein het ontwikkelteam eigenlijk is.

Mocht je Kingdom Come: Deliverance zelf hebben opgepakt, heb je ongetwijfeld gemerkt dat het spel niet speelt zoals bijvoorbeeld The Witcher 3. Zo kende de game al een gigantische day one-patch, maar deze wist nog niet alle klachten van gamers op te lossen. Inmiddels is patch 1.03 aangekondigd, die onder meer de klachten over het quick saven en het lockpicking-systeem moet verhelpen. Wanneer deze patch moet verschijnen, is nog niet bekend.

Zijn jullie al het digitale Bohemen van de 15e eeuw ingedoken? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Jacco_Pro's avatar

    Ja zeker, het spel kwam gisteren binnen! geweldig

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Heb tot nu toe erg veel plezier in kingdom come gehad. Er zijn wel wat bugs die het soms vervelend maken om te spelen maar voor de rest heb ik nog nooit een game gespeeld die hier op lijkt. Een hele unieke toffe ervaring

  3.   
    MaTriXX's avatar

    Speel het elke avond en vermaak me er enorm mee, wel erger ik me dat ik af en toe een kamer niet in kom dat los ik op door de deur dan dicht te doen en weer open (wat soms werkt) en tja het saven zo was ik van de week 1.5 uur aan het spelen had ik wat dingen verzameld voor een quest en werd ik onderweg overvallen door een groep en wist ik er 3 van de 4 af te maken maar de 4e nekte helaas mij net en tja resultaat alle dingen die ik bij elkaar had gejaagd was dus foetsie en dat is zwaar KUT.

    Maar verder een geweldig spel.

  4.   
    nivlem's avatar

    dat probleem had ik ook met een deur of een trap op komen, kwam erachter als je te veel draagt dat het vaak niet lukt

  5.   
    bartofzo's avatar

    Ik had gister ook steeds dat ik met mn paard in een greppel spring en daar vervolgens vastzit terwijl ik vol lek geschoten wordt door Cumans. Verder wel een geweldige, sfeervolle game!