Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De toekomst lacht de Nintendo Switch tegemoet | Hot Koffie Show

Vanuit de community kregen we de vraag om het over het succes van de Nintendo Switch te hebben en dus vragen Tom en Peter zich hardop af of de toekomst van de nieuwste Nintendo-console rooskleurig is? Wat kunnen we allemaal nog verwachten van Nintendo? Je ziet het in deze nieuwe Hot Koffie Show!

 1.   
  mattioza's avatar

  Yeah Youtube leeft! 😀

  Ben ook nog (altijd) sceptisch wat betreft de Nintendo Switch, met hetzelfde argument van Peter. Ik ga geen 300 euro neertellen voor 2 of 3 games (Zelda-Mario) dat ik wil spelen. Als geen onbeperkt aantal muntjes hebt, kan je dat geld mijns inziens beter investeren in iets anders, zoals games voor je huidig platform.

 2.   
  OnOwned's avatar

  Peet zegt ook heel terecht dat op een of andere manier de Nintendo Switch wegkomt met veel remakes en ports, maar dat komt door twee dingen. Met de Switch kan je onderweg je favo game spelen en dat is voor heel veel mensen een goede reden om de game nog eens aan te schaffen.

  Andere reden is dat de Wii U zo bizar slecht heeft verkocht dat het helemaal niet zo’n gek is dat ze pareltjes op een groter platform opnieuw gaan uitbrengen. Mario Kart 8, Bayonetta 1 & 2, Tropical Freeze etc. Echt stuk voor stuk fantastische games die veel meer publiek verdienen.

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Onlangs Switch gehaald en vind hem persoonlijk echt vernieuwend aanvoelen