Zijn dit de starters van de achtste Pokémon-generatie?

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zijn de tweede reeks spellen die draaien om de zevende generatie aan wezentjes, wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat de achtste generatie in aantocht is. In deze digitale tijd gaat de geruchtenmolen nooit op stil, en ook Pokémon is daarop geen uitzondering meer. Op het internet zijn nu afbeeldingen verschenen van de vermeende starter-Pokémon uit de volgende serie games.

[SCREENSHOTS]
Natuurlijk is het verstandig om deze afbeeldingen met een korrel zout te nemen, of liever nog een vrachtwagen zout. Echter, de starters uit Alola lekten ook uit, destijds via de mensen die werkten aan de tekenfilmadaptatie van de games.

Wel is het zo dat de bovenstaande documenten exact hetzelfde format volgde als de gelekte afbeeldingen van de gelekte Pokémon uit de zevende generatie: zelfs het ‘Confidential’-logo is hetzelfde. Het zou dus kunnen dat deze documenten het werk zijn van iemand die talent heeft met Photoshop, die de vorige gelekte documenten heeft gekopieerd en voorzien van nieuwe tekst en afbeeldingen.

Wel is de timing opvallend. Al sinds de afgelopen E3 zegt Nintendo openlijk dat er een Pokémon-spel naar de Nintendo Switch komt. Later werd bekend dat deze game op zijn vroegst in 2018 zou verschijnen én dat Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon de laatste core-games zullen zijn voor de Nintendo 3DS-familie.

Of de documenten nu echt zijn of niet, het internet ziet deze starter-Pokémon wel zitten. Het zal echter wel enige tijd duren voor we uitsluitsel krijgen over de authenticiteit. Wel zijn we bij GamersNET natuurlijk benieuwd naar jullie mening: als de bovenstaande Pokémon inderdaad komen te bestaan, wie zou dan jullie eerste maatje in de achtste generatie worden?

 1.   
  Dennisduin's avatar

  Ik wil die starters wel zien
  Ken pokemon al sinds mijn geboorte dus ik ben heel nieuwsgierig

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Aangezien plaatjes niet werken in jullie app, misschien handig om een linkje er van te maken voor de gene die het artikel met de app bekijken.

 3.   
  Leukste's avatar

  Deze zijn nep. 😉
  Weet alleen niet hoe goed jullie Italiaans is.
  Bron: link

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Leukste schreef, "Deze zijn nep. 😉
  Weet alleen niet hoe goed jullie Italiaans is.
  Bron: link
  "

  Mijn Italiaans is gebaseerd op mijn relatief beperkte kennis van het Latijn. Then again, in dit soort gevallen is het meer de vraag hoe goed het Italiaans van Google Translate is 😛

 5.   
  Throbert's avatar

  @Rijstekorrel ik heb de app en ik kan de foto’s gewoon zien. ligt aan je telefoon dan.
  de starters zijn trouwens fake, de tekenaar van deze starters is gevonden

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ Throbert mijn iPhone 8 plus en hier voor iPhone 6 zie ik bijna nooit afbeeldingen

 7.   
  Kardinalus's avatar

  Ik denk dat ze nep zijn maar op dat vogelbekdier na vind ik ze wel echt vet!