Burnout Paradise Remastered zal geen microtransacties bevatten; soundtrack onveranderd

Gisteren werd Burnout Paradise Remastered aangekondigd, waarin we onze nostalgische racegevoelens kunnen bevredigen. Maar de game wordt uitgegeven door EA, dos sommigen zullen ongetwijfeld hebben gedacht dat ook het verdienmodel zou worden ‘geremastered’, zeker toen op de PlayStation Store-pagina van het spel in-game aankopen werden genoemd.

Gelukkig bleek het hier om een fout te gaan. Ben Walke van EA zegt op Twitter dat Burnout Paradise Remastered geen microtransacties of in-game aankopen zal bevatten.

In een ander Twitter-bericht zegt Walke tevens dat de oorspronkelijke soundtrack uit Burnout Paradise ook aanwezig zal zijn in de remaster. Ook hierover waren fans enigszins bezorgd, aangezien muzieklicenties de game-industrie regelmatig in de weg zitten, zeker bij remasters en re-releases. Gelukkig blijkt dat in het geval van Burnout Paradise Remastered geen probleem te zijn.

Burnout Paradise Remastered verschijnt op 16 maart voor Xbox One en PlayStation 4. De pc-versie volgt later dit jaar.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    dat is dan wel weer fijn om te lezen..

    welicht ooit eens oprapen als hij eens in de aanbieding is.. Heb geen zin om hier nog eens 40 euro voor neer te leggen.

    voor een pak en beet tientje zou ik m wel kopen.

  2.   
    Tom's avatar

    “Pitch forks down please” klinkt serieus als een toffe indie die controversie in de game-industrie op een soort meta-manier tackelt.

  3.   
    MikeGevers's avatar

    Tom schreef, "”Pitch forks down please” klinkt serieus als een toffe indie die controversie in de game-industrie op een soort meta-manier tackelt."

    Indie of indie-die-stiekem-wordt-gefinancierd-door-EA?

  4.   
    Tom's avatar

    Quasi-indie. Net zoals onze quasi-journalistiek.