Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Kan Marooners zich meten met feestbeesten als Mario Party? | Indie Spotlight

Uit Early Access op Steam en nu ook verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One: het schattige Marooners, nota bene wéér een indie-titel van Nederlandse bodem. Kan deze koddige party-game zich meten met giganten als Mario Party? Soraya is weer van de partij om ons meer te vertellen over de indie en diens waarde voor de gamer…

Meer Marooners

 1.   
  mattioza's avatar

  Ziet er wel leuk uit. Zou ook raar zijn moest de indie game kwalitatief beter zijn dan een game serie (Mario Party) dat al 20 jaar zichzelf ontwikkelt en met een totaal anders budget. Het is echter niet slecht, dat eens andere partijen komen, om een alternatief te bieden voor de Nintendo exclusive. De sale is trouwens een feit, Marooners is te koop op Steam voor 5 euro. Voor een Mario Party 10 betaal je nog altijd rond de 25 euro in de shop.

 2.   
  matdriks's avatar

  Ik heb de game. Je bent zo door de game. Er zit weinig variatie in. Voor 10 eu zo ik de game niet halen, daarvoor krijg je te weinig vind ik. Het is wel een leuke game, maar er zijn maar 8 party games ofzo.

 3.   
  Leukste's avatar

  “Mario Party in een Nederlandse Anime piraten stijl” met after life Vliegende Hollander.

  Alleen halen voor een feestje? Ik voel een GN Vriendendag game aankomen. 8)

 4.   
  kiesmaarwa's avatar

  Ik snap niet zo goed waarom je deze het af laat leggen tegen een Mario Party. Dit spel is voor de PS4 en Xbox, er zijn genoeg mensen die geen Switch hebben en toch een party game willen spelen. Buiten dat, genoeg redenen om de game toch niet te kopen voor mij. De belangrijkste reden zijnde dat ik geen vrienden heb. Daarnaast weerhoudt ook het uiterst beperkte aantal minigames me ervan om het spel uit vrije wil aan te schaffen.

 5.   
  Tom's avatar

  Tegen welke andere titel zou je dit anders af willen laten leggen? Mario Party is immers in zijn eigen optiek een beetje als de Glenlivet van de party-games; een soort van bewezen standaard om aan te voldoen of mogelijk zelfs te overtreffen.