Gaat Disney stoppen met EA en zijn patches te groot? | GamersNET Podcast #5

Elke vrijdag spreken we lang en diep over de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen week. Peter, Daniël en Amador zijn deze week aan de beurt met een aantal hele interessante onderwerpen.

In deze vijfde aflevering bespreken we de enorme day 1-patch van Kingdom Come: Deliverance en de trend dat dit steeds vaker gebeurt. Deze week heeft THQ Nordic Koch Media overgenomen en wat zullen daarvan de gevolgen zijn.

Na ons Civilization 6: Rise and Fall hoorspel gaan we naar het onderwerp van de week. Het gerucht gaat dat Disney op zoek is naar een nieuwe uitgever voor het maken van Star Wars-games! Welke uitgever moet het stokje overnemen en is het goed als dit gaat gebeuren? De emoties lopen hoog op tijdens deze discussie.

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons ([email protected]) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren