Kingdom Come: Deliverance al 500.000 keer verkocht

Kingdom Come: Deliverance is nog maar een paar dagen uit en heeft wat controverse over zich heen gehad over de enorme day one-patch, de beperkte mogelijkheid van quick saves en al een vrij grote tweede patch, maar dat weerhoudt mensen er niet van de realistische RPG te kopen, want de game heeft al 500.000 exemplaren verkocht. Dit laat ontwikkelaar Warhorse Studios weten.

De exacte cijfers zijn verdeeld over 300.000 exemplaren via Steam, 100.000 via de PlayStation Store en Xbox Live Marketplace en 100.000 fysieke exemplaren. Niet verkeerd voor een eerste game van Warhorse, die jarenlang in ontwikkeling is geweest en meerdere malen uitgesteld. Het is daarnaast ook geen toegankelijke game, maar er is toch markt voor.

Ondanks de technische foutjes wisten wij toch enthousiast te worden van Kingdom Come: Deliverance, zoals je kunt lezen in de review.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Ik vermaak me er prima mee, alleen 2 dingen waar ik me aan erger.

  Saven en de manier hoe je kisten op moet maken.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  MaTriXX schreef, "Ik vermaak me er prima mee, alleen 2 dingen waar ik me aan erger.
  Saven en de manier hoe je kisten op moet maken."

  Wat lockpicking betreft ben ik het inderdaad met je eens, want wát een poepsysteem is dat! Ik probeer het nog niet eens meer, want ik weet toch dat het uit gaat lopen op geldverspilling aan lockpicks.

 3.   
  Puddingboom's avatar

  Ze zijn het lockpick systeem aan het veranderen, tevens wacht ik zelf op de bugfixes voordat ik hem koop.

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Puddingboom schreef, "Ze zijn het lockpick systeem aan het veranderen, tevens wacht ik zelf op de bugfixes voordat ik hem koop."

  Ik ben volgens mij de enige ter wereld die geen grootschalige problemen ondervindt door bugs. Ik heb in meer dan 30 uur slechts één keer mijn vorige savegame moeten laden, en dat was voor de Day 1-patch. En zelfs voordat die lompe update verscheen, ben ik geen enkele crash tegengekomen.

 5.   
  Regge's avatar

  Ik heb ook niet echt problemen met bugs of crashes:) lucky me, en ik heb hem op de pc dus de mods die er al zijn helpen mij met de quality of live dingetjes;)

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  zonder 3rd person mod komt deze dr niet ik wil gewoon de keus kunnen hebben om te switchen das jammer dat ze dat niet hebben toegevoegd

 7.   
  nivlem's avatar

  Het picklocken is even wennen, maar lukt me nu aardig, pickpocketen daarin tegen wat minder 😀 . Saven ben ik mee eens dat het kud is, als je na een kortere tijd slapen en wachten, na fast travelen nou een save inbouwen, denk ik dat het een hoop zou schelen en niets aan de quick save veranderen dan.
  En het af en toe vast zitten dat ik een trap niet goed op kom is jammer, maar voor de rest een zeer leuke game, ook al is de combat soms wat lastig vind ik

  Ik moet ze wel feliciteren met deze getallen van verkoop vlak na de release. Vooral omdat het hun eerste game en ook nog een indie is

 8.   
  OftewelJack's avatar

  En ik ben 1 van die 500.000 🤗

 9.   
  Turk–Life's avatar

  Miskoop! Savesysteem is super irritant en de laadtijden zijn niet normaal! Bij elke persoon die je wilt aanspreken krijg je eerst n laadscherm, wat is dat nu voor onzin.

 10.   
  Turk–Life's avatar

  De enige vette game van dit jaar vind ik nog altijd monster hunter world.

 11.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Turk–Life schreef, "Miskoop! Savesysteem is super irritant en de laadtijden zijn niet normaal! Bij elke persoon die je wilt aanspreken krijg je eerst n laadscherm, wat is dat nu voor onzin."

  Hmm, had je beiden uit kunnen vinden met 2 minuten onderzoek.
  Dat maakt je aankoop geen miskoop, maar jou een misbaksel 😉

 12.   
  Turk–Life's avatar

  MaxDamage_NL schreef, "

  ”Turk–Life” schreef, "Miskoop! Savesysteem is super irritant en de laadtijden zijn niet normaal! Bij elke persoon die je wilt aanspreken krijg je eerst n laadscherm, wat is dat nu voor onzin."

  Hmm, had je beiden uit kunnen vinden met 2 minuten onderzoek.
  Dat maakt je aankoop geen miskoop, maar jou een misbaksel ;)"

  Ik had de game ge preorderd dus waar moest ik die onderzoek gaan doen voor de release? Sorry dat ik je heb beledigt he achterlijke fanboy :’D

 13.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Turk–Life schreef, "

  ”MaxDamage_NL” schreef, "[quote=”Turk–Life”].."

  Hmm, had je beiden uit kunnen vinden met 2 minuten onderzoek.
  Dat maakt je aankoop geen miskoop, maar jou een misbaksel ;)"

  Ik had de game ge preorderd dus waar moest ik die onderzoek gaan doen voor de release? Sorry dat ik je heb beledigt he achterlijke fanboy :’D
  [/quote]

  Dat is dus ook waarom ik zelf geen pre-orders plaats, op niets niet. Beter om daadwerkelijk te weten waar je je geld aan uitgeeft.
  Over je 2e statement, typisch geval van projectie, de woorden die je daar getypt hebt zijn meer van toepassing op jezelf 😉

  1. Fanboy waarvan?
  2. Ik neem aan dat je het over eigen gevoel van beledigd en gefrustreerd zijn over je miskoop.
  3. Je bent te grappig om beledigend te zijn.

 14.   
  Turk–Life's avatar

  Heb genoeg geld dus daar gaat t mij helemaal niet om. Trouwens ik zie meer mensen die de game bekritiseren op gamersnet. Ga je bij hen ook te keer door ze misbaksels of iets dergelijks te noemen? Niemand is verplicht om n game goed te vinden. Iedereen kan hier n reactie plaatsen zowel positief als negatief. Maar om dan iemand direct persoonlijk aan te vallen is wel erg laag en toont alleen maar aan dat je n fanboy bent die erg op zn teentjes is getrapt omdat je favoriete game wordt bekritiseert.
  Ja fijn voor jou dat je niet pre ordert, andere mensen doen dat wel. En ja ook dan heb je de luxe om een game te bekritiseren. Dus volgens jou mogen mensen die n game pre orderen geen negatieve comment geven over de game? Gaat nergens over dit.

 15.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Turk–Life schreef, "Heb genoeg geld dus daar gaat t mij helemaal niet om. Trouwens ik zie meer mensen die de game bekritiseren op gamersnet. Ga je bij hen ook te keer door ze misbaksels of iets dergelijks te noemen? Niemand is verplicht om n game goed te vinden. Iedereen kan hier n reactie plaatsen zowel positief als negatief. Maar om dan iemand direct persoonlijk aan te vallen is wel erg laag en toont alleen maar aan dat je n fanboy bent die erg op zn teentjes is getrapt omdat je favoriete game wordt bekritiseert.
  Ja fijn voor jou dat je niet pre ordert, andere mensen doen dat wel. En ja ook dan heb je de luxe om een game te bekritiseren. Dus volgens jou mogen mensen die n game pre orderen geen negatieve comment geven over de game? Gaat nergens over dit. "

  Leuk dat je dermate op je teentjes gestapt bent dat je de discussie nogsteeds aangaat met gigantische vellen aan text, ik hou van fanbrieven.
  Dat misbaksel/miskoop ding was bedoeld als een woordgrap, gelukkig vatte je het anders op zodat je al je opgebouwde frustratie eruit kan typen.

  Nogmaals, ik ben geen fanboy en zeker niet van een game die ik niet eens heb 🙂
  Heb je je ego weer een beetje op kunnen blazen? Volgens mij is ie lek :’)

 16.   
  Turk–Life's avatar

  Was allemaal n grap man, stel je niet zo aan. Zat maar n beetje te dollen met je, NOT. Als je iets zegt sta er dan ook achter ipv terug te krabbelen. Zielig ventje.

  Als je de game niet eens hebt wtf kom je dan janken om mensen die de game niet goed vinden. wow fuck logic. Lompe gozer met zijn lompe reacties.

 17.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Turk–Life schreef, "Was allemaal n grap man, stel je niet zo aan. Zat maar n beetje te dollen met je, NOT. Als je iets zegt sta er dan ook achter ipv terug te krabbelen. Zielig ventje.
  Als je de game niet eens hebt wtf kom je dan janken om mensen die de game niet goed vinden. wow fuck logic. Lompe gozer met zijn lompe reacties."

  Dat noem je een woordspeling, geen beledeging, maar dan is het vooralsnog 100% aan jou hoe je het opvat.
  Maar ik ben blij dat ik dat jonge hartje van je wat sneller heb doen kloppen, zeg, heb jij geen huiswerk?

  PS. Mag ik nog wat meer haat? staat goed op m’n portotrolio

 18.   
  OnOwned's avatar

  MaxDamage_NL schreef, "

  ”Turk–Life” schreef, "Was allemaal n grap man, stel je niet zo aan. Zat maar n beetje te dollen met je, NOT. Als je iets zegt sta er dan ook achter ipv terug te krabbelen. Zielig ventje.
  Als je de game niet eens hebt wtf kom je dan janken om mensen die de game niet goed vinden. wow fuck logic. Lompe gozer met zijn lompe reacties."

  Dat noem je een woordspeling, geen beledeging, maar dan is het vooralsnog 100% aan jou hoe je het opvat.
  Maar ik ben blij dat ik dat jonge hartje van je wat sneller heb doen kloppen, zeg, heb jij geen huiswerk?
  PS. Mag ik nog wat meer haat? staat goed op m’n portotrolio"

  Houden we het wel een beetje gezellig heren? Iedereen mag hier een mening hebben, maar hou het netjes. En als je ergens het niet mee eens ben hoeft het niet persoonlijk te worden. Dus Hakuna your Tatta’s A.U.B. 😉