Toegangskaarten voor E3 2018 in verkoop getreden; kosten je zeker 249 dollar

Zin om in het juni van dit jaar naar een van de grootste en belangrijkste gamebeurzen van de wereld af te reizen? Sinds vorig jaar kan ook de normale sterveling het, al kost het je wel een flinke duit. Jawel, toegang tot de Electronic Entertainment Expo (E3) kost je anno 2018 maar liefst 249 dollar.

Vanaf heden zijn de zogenaamde Gamer Passes te koop op de officiële website van E3. Het eerste duizendtal tickets dat onder ‘early bird’ korting werd verkocht, is helaas al vervlogen. Hoeveel tickets er precies voor gamers verkocht zullen worden, is ook nog niet bekend. In 2017 opende de E3 immers voor het eerst diens deuren richting publieksbezoekers, waarvoor destijds 15.000 tickets beschikbaar werden gesteld.


Naast reguliere consumenten is de E3 als altijd nog een zakelijke expo. Ingewijden van de game-industrie, groothandelaren en perspartijen kunnen nog altijd gratis toegang aanvragen, waarvoor de deadline dit jaar pas op 26 april ligt. Mocht je dus een poging willen wagen om met je blog, website of YouTube-kanaal jezelf voor nop binnen te lullen, dan is daar nog geruime tijd de mogelijkheid toe.

Iets exclusiever blijken de Business Passes, die met tal van extra luxe geleverd worden. Een speciale, rustige ingang bijvoorbeeld, vervroegde entree en zelfs toegang tot een heuse VIP Lounge in het Amerikaanse beursgebouw. Klinkt natuurlijk bijzonder prettig, zo boven het gepeupel uittorenen, maar het kost je voor die drie beursdagen een ferme 995 dollar. Wel zo zakelijk.

De E3 2018 vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni, als altijd weer in het Los Angeles Convention Center. Meer weten over de Electronic Entertainment Expo in het algemeen? Bekijk dan vooral ons volledige E3 2017 overzicht met beursimpressies, dagelijkse vlogs en tal van (video)previews over de daar getoonde games. En ja, uiteraard zit je ook deze zomer weer goed bij GamersNET voor bakken coverage over de eerstvolgende E3 en alle persconferenties daaromheen…

  1.   
    Puddingboom's avatar

    holy shit. 100% zeker dat ze ook nog lootboxes hebben op E3 🙄