Overwatch dit weekend gratis te spelen op alle platformen

Overwatch is nu bijna twee jaar uit en het is een understatement om te zeggen dat het een daverend succes is voor Blizzard. Mocht je echter nog niet toe zijn gekomen aan deze game of ondanks de goede recensies toch nog twijfelen, dan is er goed nieuws. Vanaf 16 februari is Overwatch gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Vanaf 20:00 gaan de servers voor iedereen open tot en met 19 februari 23:59. De volledige game is dan te spelen, wat inhoudt dat je met alle 26 Heroes op alle 16 maps kan spelen in alle speelmodi. Ook zijn er gewoon lootboxes te verdienen door te levelen. Deze progressie wordt opgeslagen als je besluit om in dat weekend de game aan te schaffen. Enige wat je wel nodig hebt om mee te mogen doen met het gratis Overwatch-weekend, is PlayStation Plus, Xbox Live Gold of een Battle.net-account.

Overigens is momenteel het Lunar New Year-event aan de gang, waarin je nieuwe skins voor een aantal Heroes kan vrijspelen. Duik je dit weekend voor het eerst de wereld van Overwatch in of laat je deze mogelijkheid aan je voorbij gaan? We horen het graag van je in de comments.

  1.   
    someone else's avatar

    Uitgelezen kans om het laatste stukje mensheid die nog productief is verslaafd te laten geraken