Bandai Namco is de studio achter Metroid Prime 4

Hoewel Nintendo tot nu toe alleen maar een logo heeft laten zien, is Metroid Prime 4 een game voor de Switch waar heel veel mensen op zitten te wachten. Tijdens die presentatie op E3 van vorig jaar werd verder ook weinig info losgelaten. Enige wat we zeker weten is dat Retro Studios, verantwoordelijk voor de originele trilogie, niets met de game te maken gaat hebben.


Afgelopen week begon er echter een gerucht op internet te ontstaan en deze beweert dat Metroid Prime 4 door Bandai Namco wordt ontwikkeld. Meerdere bronnen bevestigen dit nu ook tegenover Eurogamer en gaan er ook net wat dieper op in. De specifieke studio die Samus op de Switch gaat droppen, is Bandai Namco Singapore. Een studio met een aantal personen die bij LucasArts Singapore aan het geannuleerde Star Wars 1313 hebben gewerkt.

Buiten dit gerucht om, wat altijd met een korreltje zout genomen moet worden, is er verder nog niets bekend over Metroid Prime 4. Er is nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt, maar ongetwijfeld komt Nintendo binnenkort met meer informatie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren