Harvest Moon: Light of Hope verschijnt in mei op Switch en PlayStation 4

Alweer bijna een jaar geleden aangekondigd voor die platformen, maar tot nu toe enkel beschikbaar op Steam. Harvest Moon: Light of Hope is een aparte voortzetting van de knusse boerensimulatie, die deze zomer dan tóch richting Nintendo Switch en PlayStation 4 lijkt te komen.

Via een Twitter-bericht liet de verantwoordelijke ontwikkelstudio Natsume Inc. weten dat het hier gaat om een speciale editie van de Steam-versie. Harvest Moon: Light of Hope Special Edition moet ergens in het mei van dit jaar verschijnen.

Wat daar echter precies zo ‘speciaal’ aan is, laat de ontwikkelaar nog even in het ongewisse. Naast een nieuw logo, werden immers geen specifieke details vrijgegeven. Natsume Inc. is wel van plan die veranderingen binnenkort uit de doeken doen, zo vermeldt de daaropvolgende tweet.

Op Steam lijkt de wedergeboorte van Harvest Moon tot dusver vooral verdeelde aandacht te krijgen. Concurrerende games die eenzelfde gevoel als eerdere Harvest Moons wisten te creëren, zoals bijvoorbeeld Stardew Valley, blijken het vele malen beter te doen op het pc-platform. Geen wonder ook dat Natsume Inc. (en Westerse uitgever Rising Star Games) verder streven richting nieuwe consoles voor een betere marktpositie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren