Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Heb je met de Seagate Game Drive Hub de ultieme externe HDD? | GamersNET Gear

De bespraken (en verlootten) de originele Seagate Game Drives al eerder, maar van de opslagfabrikant komt méér voor de gamer. De Seagate Game Drive Hub biedt niet alleen een lompe 8 terabyte aan opslag, maar snoert ook nog eens andere USB-apparaten door naar je console. Kan dat de stevige prijs van maar liefst 209,99 euro waarmaken? Daarvoor schuiven Peter en Tom aan in een verse GamersNET Gear…

Rectificatie: De door Tom aangehaalde ‘zwarte editie’ van de Seagate Game Drive Hub bestaat (nog) niet. De mix-up kwam voort uit ondermaatse research. Onze excuses voor het misverstand!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    ik neem ff aan dat seagate ook zo’n ding ”speciaal” voor PS4 heeft…

    Al heeft het [zoals ook jullie al zeiden] weinig meer waarde want elke externe dataschijf kun je er voor gebruiken.

    Ik vind de prijs ergens nog wel meevallen voor een 8TB schijf.
    Moet er voor mijn PS4 ook nog steeds eens een halen..

  2.   
    Tom's avatar

    Gek genoeg hebben ze geen PlayStation-editie van de Game Drive Hub, misschien heeft het te maken met de compatibiliteit van die firmware? Sowieso zie ik geen 8 TB HDD’s voor Sony’s platform, in ieder geval niet met de licentie en al. Al kun je dit ding net zo goed in je PlayStation prikken, of ie dan alle ruimte meepakt is echter de vraag.

    Correct me if I’m wrong, maar het zou kunnen zijn dat de PS4 aftopt op 6 TB externe opslag.

  3.   
    Mattiees's avatar

    mooi en niet duur voor 8 tb, hopelijk komen de nieuwe consoles met grotere opslag, Een paar games extern hebben vind ik tot daar aan toe, maar als het grootste deel extern moet staan noem ik wel een fout in de opbouw.

  4.   
    Tom's avatar

    Dat is eigenlijk ook gewoon bizar aan de Xbox One X, die verdomd kleine opslag. Eigenlijk voelt dat niet netjes voor een console die nota bene pocht met het hebben van gigantische 4K textures. Tegelijkertijd heeft de Xbox One S in veel gevallen wel weer meer opslag, maar tegenwoordig kun je sowieso haast niet meer om een externe harde schijf heen.

  5.   
    Puddingboom's avatar

    8TB, why. Koop dan een goede ssd met minder opslag, dan zie je ook nog daadwerkelijk meerwaarde dan enkel meer storage. + voordat je die HDD vol hebt zijn er al 3 nieuwe consoles en/of ben je je pensioen kwijt voor al die games die je hebt gekocht.