South Park: The Stick of Truth deze maand naar PlayStation 4 en Xbox One

Het was al mogelijk om South Park: The Stick of Truth op je PlayStation 4 en Xbox One te bemachtigen door een speciale editie of pre-order van het recent verschenen South Park: The Fractured But Whole, het tweede deel in de RPG-saga, aan te schaffen. Vanaf deze maand wordt het ook mogelijk om het eerste spel los aan te schaffen in de digitale winkels van eerdergenoemde platformen. Het spel is oorspronkelijk uitgebracht voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.


Deze ietwat thematische cliché-RPG, waarin je met magische krachten (bijna letterlijk) in het harnas klimt om de wereld te redden met een miraculeuze toverstaf is vanaf 13 februari te koop. Deze zal voor een prijs van zo’n 30 euro over de digitale toonbank gaan voor PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Kroelbeertje's avatar

  De titel zou anders moeten zijn tho: “South Park: The Stick of Truth krijgt deze maand een digitale Re-release op Xbox one en Playstation 4”

 2.   
  Tom's avatar

  Ik denk eerlijk gezegd dat die kop te lang zou zijn voor onze frontpage. Dit dekt evenals de lading, zou ik zeggen. Het mist misschien een werkwoord voor een volledig journalistiek juiste ‘actieve’ titel, maar het is ook niet onwaar.

 3.   
  RLXTR's avatar

  Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat hij veel verkocht zal worden. Iedere Southpark fan heeft hem waarschijnlijk toch al op de vorige generatie consoles gespeeld of gratis gekregen bij Fractured? Maar goed, een vermakelijk spel is het wel.