Ook Discord integreert ondersteuning voor Spotify

Naast je game-obsessie ook nog eens tonen welke muziek je graag luistert? De gemeenschappelijke servers van Discord laten het je nu doen, zij het dan wel enkel en alleen aan de hand van Spotify. De immens populaire streamingdienst voor muziek kent nu ook officiële integratie vanuit het immens populaire chat- en belplatform voor gamers.

Niet alleen wordt Spotify meegenomen in je huidige activiteit naast Discord; zij die het willen, kunnen zelfs in de gaten houden wáár je precies naar luistert. Welke artiest, album en zelfs de real-time tijdcode van de tracks.

Voor Spotify Premium-leden is het feest al helemaal aan, gezien zij direct in elkaars luistersessie terecht kunnen komen. Alsof je samen van dezelfde liederen geniet. Of gruwelt. Wij oordelen niet over jouw vreselijke muziekvoorkeur.

Om te vieren dat Discord wederom een nieuwe integratie doorvoert, liet het bedrijf van zich horen met een opzettelijk ongemakkelijke YouTube-video om Spotify op Discord snel uit te leggen:


In die nieuwste blogpost van Discord wordt de officiële video gedeeld, maar laat het bedrijf ook van zich horen over andere nieuwe toevoegingen aan de serverformule. Daaronder valt betere bandbreedte in nieuwe landen en een vlottere ervaring in vele verschillende facetten van de Discord-applicatie.

Ben je nog niet bekend met de gemakken en gezelligheid van Discord? Ook wij van GamersNET onderhouden een eigen, knusse Discord-server voor onze online gemeenschap. Schroom niet langs te komen, je Spotify afspeellijst te delen of vochtige memes in het daarvoor bestemde kanaal te kieperen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren