Er zijn twee nieuwe DualShock 4-controllerkleuren onderweg

De PlayStation 4 krijgt er twee nieuwe kleuren bij voor de DualShock 4-controller, zo maakt Sony bekend via de officiële PlayStation Blog. Deze controllers gaan door het kleurige leven van ‘Midnight Blue’ en ‘Steel Black’ en zijn vanaf 7 maart te koop.


Adviesprijzen zijn nog niet vrijgegeven, maar kijkend naar de huidige DualShock 4-controllers die in de winkel liggen krijgen ze naar alle waarschijnlijkheid gewoon een prijs mee tussen de 55 en 65 euro.

Wat vind je van de nieuwe kleuren?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  steel-black. of gunmetal hoe het doorgaans heet vind ik wel een mooie kleur..

  Maar hey ik heb al een witte en een zwarte [de zwarte variant heb ik zelf deels goud gemaakt] Maar dus in bezit van 2 controllers meer heb je dr niet nodig 😀

  Heb er ook bij de een de xbox elite thumbsticks in gezet incl. alle accecoires die je er bij de elite ook bij krijgt kwa thumbsticks.
  En op de andere heb ik geannodiseerde alu xbox one thumbsticks..

  mensen die t ook willen. Ik zeg check ebay daar kost al die meuk echt helemaal niets. En aan de hand van YT filmpjes kan werkelijk iedereen het wel

 2.   
  Tom's avatar

  Blijft gewoon een gigantische misser van Sony dat ze niet zelf met dat soort features komen. Als fabrikant lopen ze gewoon winst mis door Scuf, eBay, AliExpress of wat dan ook er mee weg te laten komen zulke mods te leveren. Doen ze dat zelf onder de PlayStation-banier, kunnen ze daar gigantisch op scoren. Mieter er een dynamisch thema bij en je bent helemaal binnen.

  Hetzelfde geldt al helemaal voor een Xbox Elite-achtige controller. Nacon en Razer doen het wel, maar Sony houdt zich daaromheen helemaal stil. Nul reden om dat zo aan te houden, maar goed.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "Blijft gewoon een gigantische misser van Sony dat ze niet zelf met dat soort features komen. Als fabrikant lopen ze gewoon winst mis door Scuf, eBay, AliExpress of wat dan ook er mee weg te laten komen zulke mods te leveren. Doen ze dat zelf onder de PlayStation-banier, kunnen ze daar gigantisch op scoren. Mieter er een dynamisch thema bij en je bent helemaal binnen.
  Hetzelfde geldt al helemaal voor een Xbox Elite-achtige controller. Nacon en Razer doen het wel, maar Sony houdt zich daaromheen helemaal stil. Nul reden om dat zo aan te houden, maar goed. "

  Ja, Daar ben ik het wel helemaal met je mee eens tom.

  Erg jammer dat sony/playstation hier niets mee doet.. zien hun het aan als cheaten ??
  nja je kunt wel werkelijk ALLES krijgen.

  Ook om zelf een scuf na te maken. Gisteren een setje gezien waarmee je niet eens meer hoeft te solderen. Erg plug to play. Ja je moet wel even 2 gaatjes boren [Maar met de geleverde sticker met boorgaatjes kan ook ieder kind dit doen…

  Het is dat ik niet echte shooters speel. Dus scuf bied voor mij 0,0 meerwaarde.. Echter heb ik zelf wel een controller ala elite gemaakt. En dat vind ik zeer fijn dat je van buiten af de thumbsticks kunt wisselen.. bij die ebay set krijg je dan ook werkelijk alles. alle standaard elite pookjes. schroevendraaier de 2 thumbstick magneethouders en dan nog een 3setjes rubber ophoogdingen… ala controlfreaks achtige dingen.

 4.   
  Tom's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Erg jammer dat sony/playstation hier niets mee doet.. zien hun het aan als cheaten ??
  nja je kunt wel werkelijk ALLES krijgen."

  Als ze het daadwerkelijk zo zouden zien, dan zouden ze ook geen officiële licentie en chipsets aanbieden voor derden als Nacon en Razer. Laat staan HORI, die meermaals muis-en-toetsenbord-combo’s maakte onder officiële PlayStation-licentie.