Assassin’s Creed Origins krijgt new game plus

Assassin’s Creed Origins is misschien wel het meest uitgebreide deel uit de hele franchise, maar er zijn toch een hele hoop fans die graag wat extra’s willen. De bijna honderd uur die in de game zijn te stoppen is blijkbaar niet genoeg en Ubisoft heeft voor deze groep goed nieuws. Voor het eerst krijgt een Assassin’s Creed-game een new game plus.

Op Reddit werd Ubisoft heel duidelijk gevraagd wat de status is van new game plus. Ubisoft had namelijk al aangegeven dat er gekeken wordt of het een mogelijkheid was voor Assassin’s Creed Origins. Het antwoord van de community manager van Ubisoft was kort maar heel krachtig.

New Game + is coming. We’ll have more information to share soon.
Totdat het zo ver is, kunnen fans al een paar dagen aan de slag met de nieuwste DLC van Origins. The Hidden Ones is voor slechts een tientje op te pakken en bevat onder andere een nieuw gebied en een hogere levelcap.

 1.   
  Papachico's avatar

  Ok nu ga ik wel overwegen om die DLC te kopen als er ook een new game + komt. Het is egt een gaaf spel en zou het zeker opnieuw spelen maar omdat het geen new game+ had zag ik er het nut niet van in. Nu kan ik straks New game + doen en op een hoger level. Ik hoop dat het een ala Witcher 3 idee krijgt.

 2.   
  bartofzo's avatar

  Het zou dan ook wel fijn zijn om in het artikel even uit te leggen wat een ‘new game plus’ is, want ik heb daar in alle eerlijkheid nog nooit van gehoord 😛

 3.   
  OnOwned's avatar

  bartofzo schreef, "Het zou dan ook wel fijn zijn om in het artikel even uit te leggen wat een ‘new game plus’ is, want ik heb daar in alle eerlijkheid nog nooit van gehoord :P"

  Oh. Ik ging er stiekem wel van uit dat het een bekende term is. New Game+ is in principe de mogelijkheid om de game nog een keer te spelen in een hogere moeilijkheidsgraad. Je houdt meestal al je pantser en wapens die je hebt, maar begint wel opnieuw met het verhaal.

  Bekendste voorbeeld zijn de Dark Souls-games. Die gaan zelfs zo ver dat je het keer op keer net iets moeilijker kan spelen. (denk bijvoorbeeld aan New Game +++++)

  Is het nu duidelijk? 😀

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  en wat houd dat precies in die new game plus ???