Ubisoft verlaagt prijzen van Rainbow Six Siege na kritiek van community

Nadat Ubisoft afgelopen week de nieuwe prijzen voor het inmiddels meer dan twee jaar oude Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aankondigde, kreeg het plan als snel felle kritiek van de community. Door de standaard editie van het spel om te dopen tot de Advanced Edition, betaalden consumenten 60 euro in plaats van de 40 euro, die de standaard editie voorheen bedroeg.

Nadat de community kritiek leverde op dit plan, verklaarde Ubisoft de standaard editie aan te blijven bieden voor de oorspronkelijke prijs. In een statement op Reddit zei Ubisoft het volgende:

Following [Thursday’s] announcement, we have seen the frustration from our current players rise to the top of the discussion,

For our newcomers and those of you concerned about introducing your friends to the game, we will be keeping the Standard Edition in the store at the current price.


Daarnaast is er aangekondigd dat de Ash Sidewinder Elite skin voor iedereen die tussen nu en 6 maart een online match speelt, gratis beschikbaar zal worden. Deze verschijnt in de inventory van spelers bij de opening van het eerste seizoen van het nieuwe (derde) gamejaar.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    ook van de seasonpass

  2.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Jammer dat men altijd hebberig word wanneer iets succesvol blijkt.

  3.   
    RikZonderC's avatar

    ”swklijn1″ schreef, "Dat moment dat GamersNET maar een kwart van het verhaal verteld… NotLikeThis"

    Welke cruciale informatie ontbreekt er volgens jou in dit nieuwsbericht? De meeste punten uit het statement zijn hier gewoon opgenoemd.