For Honor Season 5 krijgt nieuwe modi; releasedatum bekendgemaakt

Season 5 van For Honor gaat binnenkort van start en Ubisoft heeft de details van de nieuwe content naar buiten gebracht, alsmede dat het nieuwe seizoen op 15 februari begint op PlayStation 4, Xbox One en pc. De ontwikkelaar geeft Season 5 de naam Age of Wolves mee.

Ten eerste blijft Ubisoft de online connectie en matchmaking verbeteren en wordt de balans tussen de Heroes aangepast. Dedicated servers zullen nog niet vanaf het begin geïntegreerd worden, maar tijdens seizoen 5. Daarnaast krijgen vijf Heroes updates, die hieronder staan.

For Honor Season 5 Hero Updates

 • Kensei
 • Conqueror
 • Highlander
 • Berserker
 • Nobushi
 • Zo krijgen de Kensei en Conqueror nieuwe move sets, animaties en meer en de Highlander, Berserker en Nobushi krijgen verfijnde balansupdates. Gedurende seizoen 5 ontvangen meer Heroes updates om de balans te blijven verbeteren.

  Ook krijgt For Honor drie training modi om spelers hun skills te verhogen, met een basic training die beginnende spelers tests laten volbrengen in de Apprentice Trials en Warriors Trials. De nieuwe modus Arena laat spelers oefenen tegen elke Hero die ze maar willen. Tot slot krijgt de game een nieuw item om XP te boosten, een nieuw reputatie level cap, nieuwe gear progressie en andere toevoegingen die we tijdens het seizoen zullen merken.

  For Honor verscheen op 14 februari 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en Pc. De Season 5 Trailer is hieronder te bekijken.

  1.   
   the ultimate gamer boss's avatar

   voeg toch een ofline sp toe ughh