Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nintendo Labo wordt een grandioos succes! | Hot Koffie Show

Vorige week wist Nintendo vriend en vijand te verbazen met de aankondigin van Nintendo Labo. Soraya en Peter gaan zitten voor een nieuwe Hot Koffie Show en vragen zich af of dit het grandioze succes wordt waar Nintendo op hoopt.

 1.   
  Kroelbeertje's avatar

  Wel heel veel Soraya deze week niet?

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik denk dat vele struikelen over het idee KARTON !!!

  Was het nu gewoon van plastic geweest wat je dan vervolgens als bouwpakket krijgt. dan waren er veel meer mensen positief over geweest denk ik.

  Karton gaat gewoon snel stuk vooral als je het ook echt gaat gebruiken. Komt er een knik in dan ben je al de sjaak.
  Ze hadden wat mij betreft dus veel beter voor plastic kunnen kiezen, Dat kan je ook zo maken dat je het in elkaar moet klikken.

  P.s. soraya je doet t goed meid 馃槼 leuk dat er eens een coole chick bij GN zit… Leuk hoe je alles uitdrukt 馃槈

 3.   
  OnOwned's avatar

  Buiten het feit dat ik het persoonlijk veel te dure kartonnen dozen vind, moet Nintendo in mijn ogen gewoon software blijven knallen. Ze hebben na 5 jaar Wii U-ellende eindelijk de wind weer in de rug met een sterk jaar Nintendo Switch, maar dat moeten ze wel vast gaan houden. Ik wil liever zien dat ze nog minstens twee jaar flink software gaan maken om de Switch vers te houden. En dan niet alleen vette games, maar ook het gebrek aan netflix, youtube en dat soort apps oplossen.

  Gimmicks en andere randapparatuur kan altijd later nog, maar Nintendo moet niet denken dat ze met een hele vette Zelda en Mario er al zijn. Dit jaar wil ik (en ik denk velen met mij) ook hele vette games zien.

 4.   
  Flapjack's avatar

  nee. gewoon nee. niet releastisch bedacht dit. wij nederlanders zijn hier te nuchter voor. amerikanen zijn ook niet gek. alleen azie zou dit kunnen doorbreken

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Ik denk dat Nintendo 茅茅n grote fout heeft gemaakt met Labo: die vage aankondiging-van-de-aankondiging van “een nieuwe interactieve ervaring”. Mensen begonnen direct wild te speculeren alsof ze alvast de aankondiging van de opvolger van de Switch verwachtten. Dit was totaal wat anders dan mensen hadden verwacht, en dan is het ook nog van karton gemaakt, wat al helemaal killing was voor het imago.

  Verder is Labo in theorie een leuk idee. Maar die 70 of 80 euro respectievelijk is wel 茅cht te veel, of er nou software bij zit of niet. Die “game” is waarschijnlijk niet meer dan een veredelde tech-demo die we ook genoeg kunnen vinden voor de HTC Vive of PlayStation VR en die dan een euro of 20 kosten. Ik zie ook wel mogelijkheden voor een Labo-ecosysteem met games van Nintendo en/of derden, maar die spellen gaan dan 贸贸k voor het volle pond over de toonbank, waardoor het uiteindelijk alsnog een behoorlijk duur grapje wordt. Aan de andere kant: hetzelfde geldt nog veel meer voor mainstream VR-headsets, en die zijn ook een redelijk succes. Misschien overschatten we de factor die instapkosten spelen wel. We gaan het zien.

 6.   
  mattioza's avatar

  Kroelbeertje schreef, "Wel heel veel Soraya deze week niet? "

  Heb ook wat het idee dat Soraya deze week een beetje wordt uitgemolken. 馃槢

  @ Stelling: Het is op zich een origineel idee en zal sowieso goed zijn voor de evolutie van games, maar om nu kartonnen dozen te verkopen aan 70-80 euro. Dacht dat we die tijd toch wel beetje voorbij waren.

  Zal afwachten worden, wat het gaat geven. Idem het hele idee van de switch zelf eigenlijk, want van het ‘vernuftig vernieuwend systeem’ van de Switch hebben we ook niet veel gezien. In het begin uitgepakt met 1-2 Switch en Arms, maar daarna vooral succes gehad met games, die even goed op een andere console zouden draaien (denk aan Splatoon, Zelda en Mario).

 7.   
  Sorayavindt's avatar

  CHILLOZZ schreef, "
  P.s. soraya je doet t goed meid 馃槼 leuk dat er eens een coole chick bij GN zit… Leuk hoe je alles uitdrukt ;)"

  Lief! Verder zat ik deze week inderdaad op een flinke praatstoel. Maar ik heb en wil jullie zo graag veel vertellen! Bedankt voor de reacties, en ik kan absoluut niet wachten op mijn volgende bakkie nep-koffie, en natuurlijk Labo.

 8.   
  zowilco's avatar

  liever het hoesje kapot van een game die je niet meer speelt of de cd van de game die je niet meer speelt kapot