Atari begint crowdfunding campagne Rollercoaster Tycoon voor Nintendo Switch

Atari heeft zijn zinnen gezet om een klassieke franchise een leven te gunnen op de Nintendo Switch, maar het bedrijf heeft daarbij wel hulp nodig van fans. Rollercoaster Tycoon voor de Switch gaat flink wat knaken kosten en daarom start Atari een crowdfunding campagne.

Op de website Start Engine wordt gehoopt op 1,07 miljoen dollar en dat moet in negentig dagen worden opgehaald. Er zijn wel een aantal bijzonderheden aan deze campagne, want je investeert letterlijk in de game. Mocht Rollercoaster Tycoon daadwerkelijk uitkomen, dan verdien je er geld aan en kan je zelfs tot twintig procent winst maken. Mede om die reden is het minimumbedrag om te doneren van 250 dollar aan de hoge kant.

Mocht de grens van tienduizend dollar worden behaald, dan is Atari alsnog van plan om de game voor Nintendo Switch te maken. Overigens kunnen alleen Amerikaanse burgers geld investeren in dit project van Atari. Het enige wat wij kunnen doen is hopen en duimen dat er in negentig dagen genoeg geld is opgehaald.

  1.   
    Timmerito's avatar

    Nou ik ga het niet kopen, want het ziet eruit als een combinatie tussen World en touch, beide verschrikkelijk slechte spellen. Deze game word trouwens door dezelfde makers gemaakt, beloofd weinig goeds. RCT Classic porten is genoeg, ik hoef er geen nieuw slecht spel bij.

  2.   
    joep klinkenberg's avatar

    nou daar komt een esport team van kappa