God of War verschijnt op 20 april

Eindelijk hebben we een releasedatum voor God of War: 20 april. Eerder lekte via de PlayStation Store dat de game op 22 maart al zou verschijnen, maar dit blijkt nu dus niet waar te zijn.

Ook maakt Sony Santa Monica bekend wat we kunnen verwachten als we de nieuwe God of War pre-orderen: drie verschillende skins voor het schild dat Kratos in het koude noorden bij zich draagt. Om deze te kunnen downloaden, heb je een internetverbinding nodig, maar geen PlayStation Plus.

[SCREENSHOTS]

Als je bij bepaalde winkels pre-ordert, krijg je daarnaast de Luck of Ages, waarmee je 10 Luck extra krijgt. Luck zorgt voor hogere XP-beloningen, verhoogde Hacksilver-verdiensten en de mogelijkheid om Perks te triggeren.

Eerder werd al de Collector’s Edition aangekondigd, waar onder meer een beeldje van de bebaarde (en kwetsbare) Kratos en zijn zoon Atreus in zit. Nu is echter ook de Limited Edition getoond, waar een mooie steelcase bij wordt geleverd, alsook een art book en wat digitale God of War-goedheid.

God of War verschijnt op 20 april exclusief voor de PlayStation 4. Check hieronder de nieuwe Story Trailer voor God of War.

 1.   
  OnOwned's avatar

  YEAH! BOI!

 2.   
  emilius23's avatar

  Eerder dan verwacht, ben benieuwd wat voor game het zal worden precies.

 3.   
  Downzilla's avatar

  Aiaiai april release, sony heeft hier dus niet veel vertrouwen in. Ik zou oppassen.

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  Downzilla schreef, "Aiaiai april release, sony heeft hier dus niet veel vertrouwen in. Ik zou oppassen."

  Haha zal vast meevallen denk ik zo. Zelf vind ik het een goeie keus want april is een rustige maand qua games.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik ben heel erg benieuwd

 6.   
  Linkje's avatar

  sick!!

 7.   
  Daniel Z's avatar

  Odin is on our side on that day.