Fallout 3 wordt door fans nagebouwd in engine van Fallout 4

Een remake van Fallout 3 is al voor 40% af. Dat meldden de trotse fans die al tijden aan het zwoegen zijn om het spel na te maken. Met Fallout 4: The Capital Wasteland steken ze het derde deel van de serie in een Fallout 4-jasje, door dezelfde engine als het laatste deel te gebruiken.

De resultaten van de door een Apocalyps getroffen wereld van Fallout 3 zijn verbluffend. De makers, die de remake als mod voor deel vier willen uitbrengen, zijn ontzettend blij met het resultaat tot nu toe. In de maandelijkse update van januari, wisten ze het volgende te vertellen:

Work continues on Vault 101 and the intro Sequence with great progress being made,

unders Plunket and Nuldel have both been working none stop to deliver what the level designers need. Xgamers Metal armour made its first appearance in-game as well as the Raider Blastmaster armour.


Helaas kan het team nog niets vrijgeven over een mogelijke releasedatum. Omdat ze pas 40% van het project hebben voltooid, is het daar nu nog te vroeg voor. Toch worden we mooi verwend met een aantal screenshots en een teaser trailer, waaruit blijkt dat deze mod een veelbelovende gaat worden.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    420blazeit's avatar

    Had dan new vegas gedaan… gemiste kans

  2.   
    Iefo's avatar

    Zeker vet. New vegas wordt volgens mij ook gedaan.