Red Dead Redemption 2 releasedatum gelekt; lijkt zich te richten op historische gebeurtenis

Red Dead Redemption 2 werd eerder al uitgesteld naar 2018 en nu lijkt een potentiële releasedatum te zijn gelekt, namelijk dat de westerngame op 12 juli verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One. Waarom in de middle of the freakin’ zomer zou je denken (red. Eindbaas Peter vindt dat Rockstar dan overal schijt aan heeft).

Zijn mening, maar voornamelijk zou de releasedatum van 12 juli aannemelijk kunnen zijn vanwege een historische gebeurtenis rondom die datum in de westernscene. Amazon Mexico (hoe kan het ook anders) heeft de game op die datum gezet, mogelijk vanwege een eigen interpretatie, mogelijk omdat ze meer informatie hebben dan de rest van de wereld en wellicht dat een Rockstar-insider 12 juli 1861 heeft genoemd, een datum die gebrandmerkt staat als de eerste geregistreerde gunfight van cowboy en huurling William ‘Wild Bill’ Hickok.


Wie weet een wilde (westen) gok, of een uitgestippelde hommage aan de cowboys van het Oude Westen. De tweede gedachte is zeker de mooiste en hé, als dit waar is, gaan gamers een mooie zomer tegemoet.

Rockstar doet natuurlijk zijn eigen ding, al hopen we binnenkort toch meer te horen over deze dubieuze releasedatum van Red Dead Redemption 2.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  waarom maakt rockstar hem niet voor de pc waarom ?

 2.   
  MaxDamage_NL's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "waarom maakt rockstar hem niet voor de pc waarom ?"

  Xbox one kan je tegenwoordig aftikken voor 100 euries refurbished.
  Weet ditmaal zeker dat ik niet ga wachten op en fata morgana en gewoon 160eur ga neerleggen om dit spel te kunnen spelen :p

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ja ik vind dit echt stom sorry hoor maar alle andere games van rockstar zijn op de pc te doen waarom red dead niet ?

 4.   
  Papachico's avatar

  Ik kan niet wachten!! YEAH!

 5.   
  Tom's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "ja ik vind dit echt stom sorry hoor maar alle andere games van rockstar zijn op de pc te doen waarom red dead niet ? "

  Rockstar rolt pc-ports vaak later uit. Dat gebeurde immers ook met Grand Theft Auto V en het daaropvolgende deel. Zou niet bijzonder gek zijn om diezelfde gedachte mee te nemen naar Red Dead; gewoon een paar maanden later een pc-release.

  Lijkt me verder geen probleem ook, zo voorkom je tenminste het veel te vroege gebruik van hacks, cheats, trainers en piraterij. En dat kun je Rockstar moeilijk kwaad nemen.

 6.   
  MaTriXX's avatar

  De zomer kan niet warm genoeg worden 😛 en met deze game wordt die wel heeeeeel erg warm :P.

 7.   
  someone else's avatar

  Rockstar kennende zal het wel ergens herfst 2018 worden. Maakt mij niet uit het lijkt een pareltje te worden. Groots kunstenaars daar bij rockstar north. Ik geef ze de tijd. Een studio die tenminste gewoon een top quality singleplayer maakt, hoeveel geld ze ook binnenharken met online, ze hebben tot nu toe altijd geweldige singleplayers neergezet

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  Netjes ik kan niet wachten om deze te kunnen spelen 😀

 9.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ja oke tom maar deel 1 was al niet op de pc dus ik zou het niet begrijpen als rockstar dat weer niet doet staat ook niks bekent over pc

 10.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik zou het niet kunnen begrijpen als rockstar weer geen pc versie maakt

 11.   
  kinkeldinges's avatar

  Ik kijk zo erg uit naar deze game! Nadat ik Red Dead Redemption had uitgespeeld wilde ik al direct een tweede deel. Lang moeten wachten maar nu lijkt het er toch aan te komen 8) Maar ik wacht liever op een goed uitgewerkte game dan dat ze een half afgewerkte game uitbrengen. Maar ik heb vertrouwen in rockstar.

 12.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik hou de release data van bepaalde games bij, en een eerder gelekte release datum was 8-7. Dat is dus erg in de buurt van 12-7! Kan dan toch geen toeval meer zijn dat het sowieso die maand uit komt? Tenzij het word uitgesteld.