Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Broadcast Studio | Unboxing

Recentelijk nog aangekondigd op TwitchCon: de nieuwe Razer Kiyo (á 109,99 euro) en Razer Seiren X (voor circa 99,99 euro). Respectievelijk een verlichte webcam en een bijzonder draagbare microfoon, beide uiteraard voor de zelfbewuste content creator.

Wij kregen beide nieuwe producten toegestuurd in Razers zogenaamde “Broadcast Studio”-koffer, die onze Tom natuurlijk niets liever dan uitgebreid unboxt. Kijk mee hoe deze uniek verpakte stukjes hardware alvast geteaset worden voor aanstormende tests, natuurlijk ook op ons GamersNET Twitch-kanaal

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Eindelijk daar is ie dan! Nu wachten op de review

 2.   
  Tom's avatar

  Toevallig ben ik vanavond ook live op Twitch met zowel de Seiren X als Kiyo. Lijkt me toch de beste manier om producten als deze te testen. Lekker interactief bovendien.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  over verlichting gesproken……

  Is/was daar een lamp kapoet ??? vond t vrij donker..

  @tom. Dat is zeker een mooie / [beste] manier om het te testen.
  We zullen vanavond eens zien of we kunnen raden wat je huidskleur is 😆 😆 😆

 4.   
  Tom's avatar

  Met unboxings is de belichting altijd wat lastiger, al helemaal als het zwarte producten zijn die voor/bij/op zwarte dozen staan. Onze lampen staan immers meer op het gezicht gericht en de cameraman staat vaak tussen de lampen en het bureau.

  Het is wat omslachtig om ze tijdens de opname continu te verslepen, vandaar. Videotechnisch misschien niet helemaal handig, maar goed; uiteindelijk zie je het toch wel.

 5.   
  S3MM3R's avatar

  Zou me leuk lijken om er ook 1 te hebben! Ik zou er sws geld voor neerleggen ookal is het 200$ (Vooral voor het fancy koffertje en sleutel(hangertje). Nu wachten op beide reviews!

 6.   
  Tom's avatar

  Ik ben benieuwd of ze het koffertje en al ook nog willen verkopen. Het zou niet de eerste keer zijn dat Razer bepaalde hebbedingetjes vrij exclusief houdt. Kijk naar de zVault-munten, de sample kit van mechanische switches of de Razer Chroma-mok.

  Al is er hier ook wel weer iets voor te zeggen. Neem aan dat er aardig wat regelmatig reizende streamers zijn die wel baat hebben bij draagbare stuff en bijbehorende draagkoffer. Voorlopig heb ik het echter niet (officieel) in de verkoop getroffen.

 7.   
  Leukste's avatar

  Het zou het voor een reizende streamer wel een stuk gemakkelijker maken.