Verschijnt South Park: The Fractured But Whole op de Switch?

Het ziet er naar uit dat de Switch weer een port krijgt van een bestaande game en deze keer is het een game van Ubisoft. Volgens de website van een Australische retailer komt South Park: The Fractured But Whole naar de hybride van Nintendo en dit gebeurd vrij snel, volgens de website.


Het is geen geheim dat Ubisoft en Nintendo een prima samenwerking hebben, aangezien de twee samen Mario + Rabbids Kingdom Battle hebben gemaakt exclusief voor de Nintendo Switch. De webshop Sanity gaat er van uit dat Ubisoft op dinsdag 13 maart, South Park: The Fractured But Whole uit gaat brengen op de Switch. Het is anzich geen gekke gedachte en de hoeveelheid werk om de game te porten naar de Switch is minimaal. Dit komt omdat South Park draait op dezelfde Snowdrop-engine waar Kingdom Battle ook in ontwikkeld is.

Natuurlijk blijft dit nieuws dat je met een korreltje zout moet nemen, want het blijft natuurlijk raar dat de game niet is aangekondigd in de laatste Nintendo Direct Mini. Hier werden veel titels voor het eerst kwartaal van 2018 bevestigd. We zullen ongetwijfeld snel wat horen van Ubisoft of Nintendo.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren