Dark Souls Remastered koop je hopelijk niet voor de volle prijs

Gisteren werd Dark Souls Remastered tijdens de Nintendo Direct aangekondigd voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Veel meer informatie dan de aankondiging en een releasedatum werd niet losgelaten; er werd dan ook al snel gespeculeerd over een eventuele prijs.

Dark Souls dateert al weer uit 2011 en het zou dan ook niet zo fraai zijn om de game voor een prijs van 60 euro aan te bieden. Het tweede spel uit de Souls-reeks is inmiddels op diverse plekken te pre-orderen en inderdaad, de game gaat niet voor de volle pond over de toonbank. Bij verschillende retailers zul je 40 dollar neer moeten leggen voor Dark Souls Remastered, wat bij ons zeer waarschijnlijk uitkomt op 40 euro – ook op pc. Echter, in de US Bandai Namco Store wordt vermeld dat bezitters van de Dark Souls: Prepare to Die Edition 50 procent korting krijgen, al is die tekst inmiddels verwijderd.


Het kan een foutje zijn, of de officiële aankondiging moet nog gedaan worden. In het verleden waren de prijzen voor pc-bezitters bovendien verschillend, namelijk voor mensen met de basisgame en voor mensen met alle DLC.

Ook is nog niet bekend wat de kwaliteit van de Remastered-versie van Dark Souls is, want er is bij de Nintendo Direct geen gameplay getoond. Vele gamers op het internet hebben daarom nog niet de hoogste verwachtingen. Als er gameplay verschijnt, zie je die video natuurlijk terug op GamersNET!

Dark Souls Remastered verschijnt op 25 mei voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Ik heb de game al op pc en als er geen nieuwe content wordt toegevoegd vind ik 20 euro nog steeds veel voor enkel betere graphics.

 2.   
  Papachico's avatar

  ”sjaak19832015″ schreef, "Ik heb de game al op pc en als er geen nieuwe content wordt toegevoegd vind ik 20 euro nog steeds veel voor enkel betere graphics."

  Het spel dateert uit 2011. Tuurlijk komt er geen nieuwe content 😆