Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt in mei op Nintendo Switch

Nintendo begint 2018 lekker met een bomvolle Nintendo Direct Mini en het nieuws dat Donkey Kong zijn debuut gaat maken op de hybride uit Japan, is misschien nog wel de tofste. Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt 4 mei op Nintendo Switch en heeft wat extra’s in petto.


Wederom zijn Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong van de partij, maar in de Switch-versie van Tropical Freeze is ook Funky Kong speelbaar. De coole dude met zijn surfboard krijgt een aparte gamemodus, die vooral geschikt is voor de beginnende gamer. Funky is een beetje overpowered en kan onder andere dubbel springen, in scherpe objecten vallen en eindeloos rollen. Deze sloopkogel is dus perfect voor gamers die net om de hoek komen kijken.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  hoe gaaf is dat 😀 D.K, weer terug in actie… jeugdsentiment.

 2.   
  WesterW's avatar

  Hopelijk krijgt Tropical Freeze ditmaal wel de liefde die het verdient. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de game behoort tot de beste platformers ooit gemaakt.

 3.   
  OnOwned's avatar

  WesterW schreef, "Hopelijk krijgt Tropical Freeze ditmaal wel de liefde die het verdient. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de game behoort tot de beste platformers ooit gemaakt. "

  ik geef het alle mannenliefde die ik heb. Heb hier focking veel zin in.