Closed beta van Sea of Thieves gaat deze maand van start; streamen toegestaan

Na talloze Technical Alpha-sessies en meerdere demonstraties op allerhande beurzen, wordt het dan toch echt tijd voor een heuse beta-fase voor Sea of Thieves. Het online piratenspel van Rare staat alweer in maart te verschijnen, dus enige haast in het productieproces lijkt op zijn plek. En ja, Rare geeft graag: vanaf 24 januari draait de eerste closed beta voor de game.

Vanaf 13:00 ’s middags op woensdag 24 januari kunnen wij Europeanen los in de gesloten beta-sessie, die tot 9:00 ’s ochtends op van 29 januari zal standhouden.


Of je toegang zal krijgen, ligt enigszins aan je mate van interesse in de game. Zij die het Sea of Thieves Insider-programma binnenkwamen vóór 1 december 2017, zullen automatisch toegang ontvangen. Bovendien wordt diezelfde entree ook verleend aan eenieder die de game alvast pre-orderde.

Saillant detail aan deze specifieke testfase is dat er voor het eerst openlijk gestreamd mag worden in Sea of Thieves. Sterker nog, Rare ziet het nu juist met liefde gebeuren. Bleef de Technical Alpha nog altijd onder een streng embargo, wordt die visie nu volledig omgekeerd. Verwacht later deze maand ook absoluut een test-uitzending van Sea of Thieves op (onder meer) het GamersNET Twitch-kanaal.

Op zoek naar meer vragen en antwoorden over de aanstormende beta-fase voor Sea of Thieves? Bezoek dan vooral Rare’s eigen Closed Beta FAQ voor meer informatie betreffende een mogelijk piratenavontuur voor jou, je Xbox One of pc.

 1.   
  Mattiees's avatar

  ik ben benieuwd of er genoeg content zal zijn!

 2.   
  Tom's avatar

  Insgelijks! Erg benieuwd of de mate van progressie al goed te merken is in deze fase. Zou tekenend kunnen zijn voor het succes van het uiteindelijke product.

 3.   
  Linkje's avatar

  Ik kom zeker ff kijken bij de livestream!

 4.   
  ScorpionNL's avatar

  Ik spring zeker nog even in de beta. Het is al een tijdje terug dat ik het voor het laatst gespeeld heb.
  Ben benieuwd wat ze toegevoegd hebben.

 5.   
  Mark89NL's avatar

  Ik spring er ook bij net een pre order geplaats

 6.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik ben bekend met een open beta. Maar hoe krijg je toegang tot een closed beta?

 7.   
  Tom's avatar

  NoobAssPlayer schreef, "Ik ben bekend met een open beta. Maar hoe krijg je toegang tot een closed beta? "

  Dat soort informatie staat vaak in het bericht onder de kop zelf.