Razer Phone ondersteunt als eerste HDR en Dolby Digital met Netflix

Een beetje draagbaar apparaat ondersteunt vandaag de dag Netflix, maar de mate waarin dat vertoond wordt, dat kan nog aardig verschillen. Razer wil het voortouw nemen met diens eigen Razer Phone, waarop binnenkort ook in High Dynamic Range (HDR) van Netflix genoten kan worden, terwijl Dolby Digital Plus 5.1 audio uitgespuwd wordt.


Terwijl de term van Dolby’s certificaat insinueert dat er vijf speakers en een subwoofer aanwezig zijn, is dit in het geval van de Razer Phone natuurlijk niet zo. Wel beschikt de telefoon over twee aardig luide speakers aan weerszijde van het scherm, die sowieso al konden rekenen op een audiocertificaat van THX, tegenwoordig onderdeel van Razer.

Hoewel meer smartphones voorzien zijn van aardige (virtuele surround) speakers, geldt vooral het scherm van de Razer Phone als een unicum. Dit Quad HD-display met een verversingssnelheid van 120 Hertz is volgens Razer al aardig luxe voor mobiele games, maar wordt nu ook ingezet om een natuurlijker kleurenspectrum voor Netflix-video’s te vertonen.

Ondertussen maakt de Razer Phone zich klaar voor wellicht nog meer functionaliteiten. Vooral het door Razer op CES onthulde Project Linda biedt wellicht een interessante toekomst voor het mobieltje. Door de smartphone uit te breiden tot een soort hybride tablet-laptop wordt de functionaliteit flink vergroot, al is nog maar de vraag of dit conceptproduct ooit daadwerkelijk op de markt zal verschijnen.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik denk dat ik straks zo een tel koop de mijne gaat naar de …….

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  mmx schreef, "Ik denk dat ik straks zo een tel koop de mijne gaat naar de ……."

  Ja ik zit het ook te overwegen want samsung ben ik niet heel erg tevreden over.

 3.   
  Kamelot2's avatar

  Helaas is ie niet water en stof dicht. dus ik denk dat ik de versie 2 afwacht waar het wel op zit. Verder wel een heel vet ding!