Eerste uitbreiding Assassin’s Creed Origins verschijnt deze maand

Afgelopen oktober maakte de Assassins Creed-franchise een sterke comeback na twee jaar afwezigheid. Assassins Creed Origins is goed ontvangen en Ubisoft blijft de game de komende maanden ondersteunen met (gratis) DLC.


In januari verschijnt het eerste, grote DLC-pakket die in de Season Pass is inbegrepen. The Hidden Ones speelt zich af na de gebeurtenissen van de basisgame, in een nieuw gebied die word beheerst door de Romeinen. Ubisoft belooft een flink stuk verhaal en het maximale level van Bayek gaat van 40 naar 45. Om het verhaal van The Hidden Ones in te leiden, verschijnt er ook gratis DLC.

Er wordt een extra missie toegevoegd, die meer informatie loslaat over het preciese verhaal van The Hidden Ones. Ook krijgen alle spelers het Warden-outfit uit de game For Honor en The Trials of the Gods komen terug. Vanaf vandaag is Anubis weer een week lang te verslaan en in de week van 23 januari verschijnt Sobek weer om men het leven zuur te maken. Voor The Hidden Ones DLC is nog geen datum bekend, maar gelukkig duurt januari nog maar drie weken.

 1.   
  Bmaster99's avatar

  Ik wil echt weten wanneer the hidden ones uitkomt

 2.   
  Turk–Life's avatar

  ”Bmaster99″ schreef, "Ik wil echt weten wanneer the hidden ones uitkomt"

  Binnen 3 weken staat er.