Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Waar kijken wij naar uit in 2018? | Goeie Frag

Waar kijken de hosts van GamersNET naar uit in 2018? Tom, Soraya, Marcel, Daniel en Peter blikken vooruit naar het nieuwe jaar in een nieuwe Goeie Frag!

  1.   
    S3MM3R's avatar

    Goeie frag inderdaad! Super tof dat ik titels hoor waar ik ook zelf heel HYPED voor ben, zelf ben ik dus HYPED voor: Days Gone, Dragon Ball FighterZ, Red Dead Redemption 2, Death Stranding, The Last of Us Part II en Sea of Thieves.
    Ik hoop dat ze niet tegen vallen want dat zou echt kut zijn omdat ik echt HYPED ben, ik heb zelf nog wel een vraag voor jullie: Wat vinden jullie het origineelste wapen uit een game.

  2.   
    Turk–Life's avatar

    RDR2, Days Gone, Far Cry 5, last of us 2 en nog veel meer 😊

  3.   
    darroox's avatar

    Zijn gamesites nog winstgevend in 2018 omdat de advertentie tarieven zo laag zijn of je moet veel bezoekers kwijt raken en premium gaan !!! 8) ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ณ

  4.   
    UncreatedKoen's avatar

    Kingdom Hearts 3 sowieso!! Al jaren aan het wachten en nu eindelijk in het jaar dat hij uitkomt (mits tetsuya nomura besluit het uit te stellen). Maar verwacht sowieso dat de game niet eerder uitkomt dan augustus/september helaas! ๐Ÿ™

    Daarnaast kijk ik ook uit naar Anthem. Voor de rest nog niet echt iets om naar uit te kijken.

  5.   
    Tom's avatar

    S3MM3R schreef, "Wat vinden jullie het origineelste wapen uit een game?"

    Die vraag hebben we al een soort van behandeld. Of, in ieder geval: iets met grofweg dezelfde lading. Namelijk deze aflevering van Goeie Frag.

  6.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Degelijke frag: Wat is de makkelijkste game die je ooit gespeeld hebt?

  7.   
    OnOwned's avatar

    darroox schreef, "Zijn gamesites nog winstgevend in 2018 omdat de advertentie tarieven zo laag zijn of je moet veel bezoekers kwijt raken en premium gaan !!! 8) ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ณ "

    I see what you did there…