Dragon Bones wordt eerste DLC in 2018 voor The Elder Scrolls Online

De eerste grote update voor The Elder Scrolls Online in 2018 is bekend! Dragon Bones is een uitbreidingspakket die twee nieuwe kerkers bevat, maar ook ondode draken. De update wordt in februari verwacht.


De twee nieuwe kerkers krijgen de naam Scalecaller Peak en Fang Lair en ze worden speelbaar in zowel normal en veteran modus. Je neemt het op tegen krachtige tovenaars en hun ondode creaties. Daarnaast bevat de DLC het volgende:

Het Outfit System: laat spelers toe om het uiterlijk van hun uitrusting aan te passen, ongeacht de uitrusting die je draagt.
Twee Nieuwe Battlegrounds: de Orc Stronghold of Mor Khazgur en de Dwarven Ruins of Deeping Drome zijn twee nieuwe arena’s voor de 4v4v4 multiplayer chaos. (Battlegrounds PvP vereist ESO: Morrowind)
Home Storage System: deze langverwachte functie geeft spelers de mogelijkheid om voorwerpen veilig op te bergen in hun huis via het Homestead huisvestingssysteem.
Bijkomende Gameplay Functies: Nieuwe Quality of Life toevoegingen voor zowel nieuwe als ervaren spelers om het meeste uit ESO te halen. Waaronder de nieuwe Level Up en Skills Adviseurs die spelers begeleiden naar de beste upgrades wanneer ze in niveau stijgen; daarbovenop verbeteringen bij het vechten, die het makkelijker maken om vaardigheid synergiën te herkennen en te activeren.
Dragon Bones verschijnt in februari en wordt gratis beschikbaar voor alle spelers van de game.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren