Wie wint onze gigantische poster van XCOMderdag? | Prijsvraagwinnaar

Het eind van 2017 werd door ons gekleurd met legio prijsvragen, maar natuurlijk ook ons eigen XCOMderdag. Wekelijks knokte we verder in XCOM 2: War of the Chosen, waarbij bezoekers en redactieleden meevochten, maar ook kans maakte op een mooie prijs…

Door interactief mee te knokken en van je te laten horen, maakte je vanzelf kans op een gigantische XCOM 2-poster. Niet alleen fors in grootte, maar ook voorzien van een psychedelisch 3D-effect.

Onze acht afleveringen van XCOMderdag zijn inmiddels ten einde gekomen, en daarom wordt het tijd om een winnaar voor deze opmerkelijke give-away vrij te geven. Geniet nog even van de grootsheid van deze prijs, dan gaan we zo door naar de lucky bastard

GamersNET dankt iedereen voor het meedingen met de prijsvragen, alsmede het vertrouwen in onze longplay Commander Tom, die er op zijn tijd niks van bakte met. Maar dan nu, wie is onze winnaar?

Onze winnaar van de XCOM 2-poster is niemand minder dan…


mheiden21

Michael, van harte gefeliciteerd! Het nieuwe jaar begint voor jou meteen met een ultiem vette manier om je game-kamer uit te dossen. Het ongemakkelijk grote prijzenpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Aan alle kanshebbers die bij deze prijsvraag helaas hebben misgegrepen, niet getreurd! Er valt nog meer te winnen op GamersNET! Nog heel eventjes kun je meedingen voor een Thrustmaster Hotas 4 Flight Stick of de stevige Nacon Revolution Pro Controller 2. Reageer nu het nog kan!

Daarnaast staat zondag 7 januari ook onze GamersNET Radio Marathon op het programma. Volg onze 12 uur lange live-podcast en maak ook daar direct kans op toffe prijzen!

 1.   
  S3MM3R's avatar

  Congratz!

 2.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 3.   
  iDraxo's avatar

  godverdomme…. congrats Michael! geef hem een mooi plekje.

 4.   
  JustB's avatar

  Gefeliciteerd! 🙂

 5.   
  mheiden21's avatar

  Fucking vet, ja die gaat zeker een mooi plekje krijgen. Thanks GN en iedereen hierboven!

 6.   
  Leukste's avatar

  Gefeliciteerd!

 7.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd

 8.   
  Thomsnov's avatar

  gefeliciteerd michael

 9.   
  Arcturion's avatar

  Congrats

 10.   
  marlies16's avatar

  Gefeliciteerd 🙂