136 nummers tellende Super Mario Odyssey soundtrack duikt 28 februari op

Kun je maar niet genoeg krijgen van het grandioze Super Mario Odyssey of krijg je de catchy deuntjes van het spel maar niet uit je hoofd, dan schiet Nintendo te hulp. Er is namelijk een heuze Original Soundtrack van de platformer op komst, eentje die bestaat uit 136 nummers verspreid over vier cd’s. Het addertje onder het gras? Hij is voorlopig alleen bevestigd voor de Japanse markt. Daar moet hij op 28 februari verschijnen.


De soundtrack komt met een boekje waarin woorden van het ontwikkelteam, de Engelse en Japanse lyrics van Jump Up, Super Star! en Break Free (Lead The Way), details over het design van Pauline en enkele opmerkingen van Aimi Mukohara, zanger van de Japanse versies van Jump Up, Super Star! en Break Free (Lead The Way), zijn opgenomen. Tevens bevat het doosje twee velletjes met stickers. De adviesprijs van dit alles moet zo rond een kleine vijfduizend yen, oftewel zo’n 36 euro, liggen. Voor die prijs biedt de Japanse tak van Amazon de soundtrack namelijk aan.

Mocht je denken, “maar er is toch al een Super Mario Odyssey soundtrack verschenen, want die heb ik op iTunes“, dan kan dat kloppen. Er is namelijk op 22 december 2017 al een twaalf nummers tellende Super Mario Odyssey Sound Selection op Apple’s muziekplatform verschenen. Voor €6,99 schaf je daar een selectie aan van achtergrondmuziek, de twee gezongen nummers in zowel het Engels als het Japans, alsook de instrumentale (karaoke-)versies van de tracks.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren