Volgende uitbreiding voor Destiny 2 is gelekt; verschijnt over paar maanden al?

De eerste DLC-uitbreiding van Destiny 2 is nog maar net uit, maar er staat al een vervolg op Curse of Osiris klaar. Deze nieuwe uitbreiding is gelekt in de PlayStation Stores van de US en Japan en zou de naam Gods of Mars krijgen. Een releaseperiode is misschien nog wel belangrijker en de DLC lijkt sneller te komen dan verwacht, namelijk in maart 2018.

Volgens Reddit-gebruiker GodsofMarsLeak, hoe toepasselijk ook, heeft onderstaande screenshots gepubliceerd en Destiny 2: Gods of Mars zou een nieuwe locatie introduceren genaamd Frigid Vale of Mars. Je vecht samen met Ana Bray, waarvan gedacht werd dat ze dood was, tegen de grootste vijand van de Gods of Mars: Charlemagne. Bovendien moet je Rasputin zien te bevrijden en de geheimen van Clovis Bray onthullen. Naast een nieuwe locatie biedt Gods of Mars ook nieuwe wapens, armor, verhaalmissies, multiplayer maps, vijanden en bazen.

We wachten af op een officiële onthulling van Bungie en Activision en hopen natuurlijk op meer en betere content dan Destiny 2: Curse of Osiris, waar onze Amador in zijn review niet over te spreken was.

Destiny 2 verscheen op 6 september voor PlayStation 4 en Xbox One en op 24 oktober voor pc. De uitbreiding Curse of Osiris verscheen op 5 december.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Drazo's avatar

    Meh. Overhyped spel.
    Zolang Bungie hun spelers blijft naaien blijft dit een kutspel. Hele spel is ontwikkeld rond loot boxes en micro transaction.