Catherine: Full Body wordt erotischer dan origineel

Het originele Catherine was al een ietwat vage game en toen onlangs de remake voor PlayStation 4 en Vita onder de noemer Catherine: Full Body werd aangekondigd, werd er met gemengde gevoelens op gereageerd. Waarom zou je Catherine opnieuw uitbrengen? Nou, omdat de nieuwe versie vooral erotischer wordt.

Is dat het enige? Nee, Catherine: Full Body krijgt van Atlus een boel nieuwe content met zich mee en gaan in de nieuwe episodes door met de lijn van Catherine-style path of righteousness. Er zijn nieuwe eindes toegevoegd voor alle drie de Catherines, die allemaal een stuk agressiever, erotischer en stijlvoller zijn. Het spel krijgt eveneens nieuwe anime filmpjes, meer sexy events en wordt volgens Atlus de definitieve Catherine-ervaring.

New endings have been created for all three Catherines, who are all apparently even more aggressive and even more erotic and even more stylish.
Bovendien heeft de ontwikkelaar aanpassingen gemaakt in de gameplay, voor mensen die slecht zijn in de puzzelelementen of hier geen plezier in hebben. Er zijn geen details over gegeven, maar er wordt gesteld dat iedereen Catherine: Full Body van begin tot eind kan spelen. Ofwel, de puzzels zijn of makkelijk of zo aangepast dat iedere speler zonder teveel gedoe door de verhaallijn heen kan.

Catherine: Full Body staat gepland voor een release eind 2018 voor PlayStation 4 en Vita.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Is zo te lezen dus niet simpel dezelfde game opnieuw uitgebracht….

  2.   
    GrijzeVos's avatar

    Waarom niet gewoon een vervolg :S