Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Was het game-jaar 2017 een teleurstelling? | Hot Koffie Show

Het jaar 2017; bracht het ons de games die we wilden? Peter en Tom bespreken het in een kersverse terugkeer van de Hot Koffie Show!

Werden teleurstellingen als Mass Effect: Andromeda en de ophef rondom Star Wars: Battlefront 2 ons niet teveel, of konden goedmakers als Super Mario Odyssey en Cuphead deze twaalf bewogen maanden redden? Dat alles (en meer) zie je in onze verhitte talkshow…

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Jess eindelijk weet hot koffie show

 2.   
  DB Ries's avatar

  Nieuwe games voor de Xbox One was in 2017 voor mij teleurstellend. Mass Effect viel zwaar tegen in vergelijking met de vorige delen en nieuwe rpg’s zit ik met smart op te wachten. Heb Fallout nu wel tig keer gespeeld.

 3.   
  Tom's avatar

  Prey al geprobeerd? Was persoonlijk een van mijn games die dit jaar positief wist te verrassen. Ook op Xbox One prima speelbaar, wat langere laadtijden daargelaten.

  Al bleef het dit jaar op Xbox-platform natuurlijk sowieso weer stil rondom de (echte) exclusives, gezien de hele catalogus gedeeld wordt met pc.

 4.   
  tranceguy's avatar

  Zeker een top jaar!

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  2018 stelling.

  Naar welke game’[s] kijken jullie het meeste uit??

  Ik persoonlijk naar spidermen voor PS4

 6.   
  Leukste's avatar

  We hebben de traan van de Feniks gevonden voor onze HKS. Welkom terug! 🙂

  Ik had wel meer van 2017 verwacht als gamejaar. Er waren wel een paar mooie pareltjes, maar verder was het redelijk karig wat mij betreft.

  Omtrent het microtransactie verhaal komt er zeker nog een staartje. EA heeft wel dat extra zetje gegeven met zijn reactie, om zijn standpunt te verdedigen. Ze hebben eigenlijk de grens overschreden die veel gamers nog accepteerden. En dat is daarna alleen nog maar verder opgeblazen in de media.

 7.   
  Turk–Life's avatar

  Ik vond het juist wel n goede jaar voor de VR met toppers als Fallout 4, Doom, Skyrim, Resident evil 7 etc.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  2017 was over het algemeen wel een goede jaar