Nieuwe superauto en Slashers Adversary Mode nu beschikbaar in GTA Online

Recentelijk werd GTA Online nog flink uitgebreid aan de hand van de Doomsday Heist, maar nu is het alweer tijd voor verse vernieuwingen. Ontwikkelaar Rockstar gooit anno 2017 nog snel een toefje op de taart met de Overflod Autarch superauto, alsmede een volledig nieuwe modus.

Liefhebbers van luxe bolides kunnen hun hart niet op met de nieuwe hypercar van Overflod. Deze razendsnelle bak — die ongetwijfeld geïnspireerd is door een heuse Scuderia — gaat voor maar liefst 1.950.000 GTA Dollars op de kop bij Legendary Motorsport.

Saillantere vernieuwing is te vinden in wederom een ongeziene Adversary Mode; Slashers. Hierin wordt een team van zogenaamde Slashers tegenover de Hunted neergezet, waarbij er op elkaar gejaagd wordt met respectievelijk machetes en jachtgeweren tegenover hittezoekers en zaklampen.


Interessant aan Slasher is dat de rol van elk team met de minuut kan veranderen. De ene keer jaag met een shotgun op een prooi, het andere moment kan dat wapen je ontnomen zijn. Totdat een team het volledige loodje legt, bij die wisselwerking doorgaan.

Tot en met 8 januari verdien je in Slashers dubbele ervaringspunten en financiën in GTA Online.

Ook de sneeuw in Los Santos zal gedurende deze dagen nog even blijven liggen. Dat terwijl Rockstar en de spelers van GTA Online nog even nagenieten van alle nieuwigheden die het jaar 2017 zoal bracht voor de multiplayermodus voor Grand Theft Auto 5.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren