Firebat Blaze komt in januari naar Heroes of The Storm

In de Heroes of the Storm-geruchtenmolen werd de Firebat al vaker genoemd, maar Blizzard heeft het met onderstaande teaser bevestigd: we gaan volgend jaar toch echt met deze eenheid uit het StarCraft-universum aan de slag in Blizzard’s MOBA. De Veteran Firebat gaat als Blaze door het leven en moet in januari verschijnen. Hij is ingedeeld als Warrior en specialiseert zich in het uitdelen van gebiedsschade.


Hoewel de volgorde van de helden soms ietwat verschilde, waren vrijwel alle helden vanaf Stukov al gelekt. Zo wisten we al dat Garrosh, Kel’Thuzad, Ana, Junkrat en Alexstrasza naar de Nexus zouden komen, nog voor Blizzard ze had bevestigd. In dat lijstje was ook Firebat opgenomen, maar die liet dus nog even op zich wachten.

Veel weten we nog niet over Blaze en het is dan ook nog even wachten op een Spotlight-video van het Heroes of the Storm-team. Het vorige speelbare personage – tevens de eerste held die buiten de gelekte personages viel – dat zijn opwachting maakte in de MOBA was Hanzo uit Overwatch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren