Rustiek thema en diertjes vormen nieuwigheid in Animal Crossing: Pocket Camp

Eerder al plagend aangekondigd nog voordat überhaupt het tuinieren intrede deed in Pocket Camp, maar hier zijn ze dan: wederom een handvol nieuwe dierenvriendjes voor de gratis smartphone-versie van Animal Crossing.

Met ingang van vandaag kunnen spelers van Animal Crossing: Pocket Camp maar liefst zeven nieuwe dieren tegen het lijf lopen. Niet zo maar wat beesten, maar zeven aanvoerders van een nieuw thema binnen de game. Naast Cool, Cute, Sporty en Natural is nu ook een zogenaamd Rustic thema aan de orde van de dag.


De zeven nieuwe dieren zijn dan ook vooral op zoek naar kampeergelegenheden en voorwerpen uit de nieuwe en rustieke catalogus. Daarbij horen nieuwe tenten, een cowboy-achtige hangmat en veel meer koddige Western-voorwerpen.

Is de verse variatie een goede reden om terug in Pocket Camp te duiken, of zie je het grinden voor nieuwe vriendjes en hebbedingetjes niet (meer) zitten?

Wij van GamersNET zijn goed te spreken over de stand van zaken in Nintendo’s en DeNA’s nieuwste mobiele titel. Spraken we in Pocket Camp review nog over een gebrek aan variatie en diepgang, lijkt dat met updates als deze gestaag verbeterd te worden. Het is en blijft een herhaling van veel zetten, maar langzaam maar zeker boekt het gratis spelletje prima progressie…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren