Over het probleem van Fortnite (en veel meer) met Daan en Tom | GamersNET Radio #383


Vertraagd door verbouwingen of niet, Daniël en Tom zijn alsnog aangeschoven voor een verse GamersNET Radio! In deze bomvolle aflevering #383 praten de heren over de stand van zaken met The Last of Us: Part 2, de opkomst van Battle Royale-games als Fortnite en bespreken ze nog veel meer nieuws en nodeloze anekdotes…

Denk aan meta-discussie over het streamen van games op Twitch, maar ook de ietwat gewaagde marketingpoging van Cooler Master, waarbij MSI-mascotte Lucky ontvoerd werd. Waar ligt onze loyaliteit? En kunnen de heren hun gesprekken kort en bondig houden?

Nee, natuurlijk niet. Maar dat resulteert natuurlijk wel in een goed afgeladen editie van GamersNET Radio! Veel luisterplezier!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #383 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

 1.   
  SirRoderick's avatar

  Jullie gnradio is ook altijd terug te luisteren op podcastGO. de laatste aflevering staat hier ook op alleen is het niet mogelijk deze te beluisteren. erg jammer want ik luister jullie altijd wanneer ik onderweg ben.

 2.   
  Tom's avatar

  Leuk om van een luisteraar te horen! Maar inderdaad, soms doen de afleveringen wat lastig. Binnenkort gaan we kijken voor een vers format rondom onze podcast, met waarschijnlijk ook betere manieren om ze mobiel en onderweg te beluisteren.

  Tot die tijd is het misschien een aanrader om de afleveringen op Twitch terug te luisteren met de daarvoor bestemde app? Daarin is het ook mogelijk om de video uit te schakelen en alleen voor de audio te gaan, om bandbreedte te besparen.