Titan Quest komt naar current-gen consoles; krijgt Collector’s Edition

Titan Quest is al ruim tien jaar oud, maar heeft nog altijd een trouwe schare fans. Uitgever THQ Nordic bracht vorige maand zelfs de Ragnarök-uitbreiding uit voor de game. Maar dat is niet alles: op 20 maart 2018 komt Titan Quest ook naar PlayStation 4 en Xbox One. Ook is er een port in ontwikkeling voor de Nintendo Switch, maar daarvoor is nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Titan Quest for consoles will launch for PlayStation®4 computer entertainment system and Xbox One on March 20th 2018. The version for Nintendo Switch™ is in development and will be released (insert drumroll) when it is done.
Daarnaast kondigt THQ Nordic een Collector’s Edition aan. Deze bevat de game, de Immortal Throne-uitbreiding, een kladblok en een replica van een Griekse oorlogshelm.


De Collector’s Edition verschijnt tegelijkertijd met de Xbox One- en PlayStation 4-versie van Titan Quest en kost 119,99 euro. De pc-versie van de verzamelaarseditie gaat voor tien euro minder over de toonbank. Het is echter nog niet bekend waar we de ultieme versie van Titan Quest daadwerkelijk in euro’s kunnen betalen, want THQ Nordic neemt pre-orders vooralsnog exclusief aan via de Britse en Amerikaanse takken van Amazon.

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Hmm je moet echt een liefhebber zijn van deze game om de collector’s edition te halen vind ik persoonlijk.
    Ik heb de game op pc en later zal ik in een sale nog wel de uitbreiding halen die pas geleden is uitgekomen.

  2.   
    kiesmaarwa's avatar

    Oehhh deze collector’s edition moet ik echt op 1 of andere manier krijgen. Fijne herinneringen aan die game

  3.   
    tranceguy's avatar

    Tof hoor!