Street Fighter V voegt Sakura, Blanka, Falke, Cody, G en Sagat toe in derde seizoen

Tijdens de Capcom Cup, het door ontwikkelaar en uitgever Capcom georganiseerde Street Fighter V-toernooi, bleek de uitgelezen kans om meer informatie over het vijfde Street Fighter-deel uit de doeken te doen. Capcom onthulde dan ook het derde seizoen aan vechters, verkrijgbaar middels de Season 3 Character Pass. We weten nu dat oudgedienden Sakura, Blanka, Cody en Sagat hun opwachting maken en dat gloednieuwe personages Falke en G hun intrede doen.


Deze nieuwe (en minder nieuwe) personages hebben het nu al ver geschopt, aangezien ze te bewonderen zijn in de stijlvolle openingsvideo van het aankomende Street Fighter V: Arcade Edition. Daarin worden uiteraard ook andere bekende en minder bekende figuren in de schijnwerpers gezet, zoals je hieronder kunt bekijken.


Verder heeft Capcom ook informatie vrijgegeven over de pre-orderbonussen die met de Season 3 Character Pass gepaard gaan. Zij die de pas tussen 16 en 31 januari aanschaffen, krijgen toegang tot negen outfits. Allereerst zijn daar de 30th Anniversary Costumes voor M. Bison, Guile, Ibuki en Karin.


Ook geeft een aanschaf van de pas in die twee weken je “nostalgische outfits” voor Alex, Ibuki, Juri, Kolin en Akuma, mochten hun klassieke pakjes beter bij je in de smaak vallen.


Op de dag dat Street Fighter V: Arcade Edition lanceert, maakt ook Sakura, de eerste van de nieuwe DLC-personages, haar opwachting. We kunnen beide op 16 januari 2018 verwachten. De Season 3 Character Pass zal voor $29,99 (en hoogstwaarschijnlijk dus voor €29,99 bij ons) over de digitale toonbank gaan.

Sakura is inmiddels opgegroeid en heeft (eindelijk!) haar middelbare school afgerond en werkt nu part-time in een arcade. Ze heeft ditmaal een nieuwe vaardigheid aan haar arsenaal toegevoegd, Tengyo Hadoken, waarbij ze een vuurbal diagonaal de lucht in schiet om springende tegenstanders af te weren. Een introductievideo en een reeks screenshots van de vrolijke meid, haar stage Kasugano Residence en haar alternatieve outfits zijn hieronder te bewonderen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Haha wat een lachertje ze trekken er oude spelers uit en nu moet je er weer voor gaan betalen om ze te kunnen gebruikers. Stelletje afzetters zijn het.