Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe de Razer Basilisk je trigger finger doet jeuken… | GamersNET Gear

Onze Tom liet al van zich horen in de Razer Basilisk review, maar vertelt nu ook over Razers nieuwste FPS-muis in GamersNET Gear. Kan de Basilisk voor nog geen zeventig euro zich wel weren tegen de competitie? Je hoort het in ons wekelijkste tech-format…

  1.   
    iDraxo's avatar

    Erg mooi ding ik wil hem legit halen

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    legit.. ik had ooit een logitech muisje [en das al jaren geleden] Dat ding had een knopje bij het scrolwiel daar kun je dan ook het scrolwieltje mee locken/unlocken.. unlocked was t net zoals tom al mooi zei. een fidget spinner. en locked dan hoorde en voelde je hem stapjes/klikjes maken…

    Ja dat waren dan 2 stappen.. dus niet zo perfectionistisch als bij deze razer..maar dat systeem is/was er dus wel al iig dmv een knoppie… volgens mij heb ik dat ding nog ergens in een kast liggen… Maar ik gebruik nooit muisjes.. touchpad laptop helemaal aan gewend geraakt.

  3.   
    mheiden21's avatar

    Gebruik zelf nu de Razer Lancehead T.E. (bekabelde versie) maar die heeft bovenop onder het scrollwiel de DPI switches zitten.
    Persoonlijk net ff iets fijner omdat je die niet zo snel per ongeluk aantikt, het scrollwiel instellen is dan wat wel mist op de tournament edition.

  4.   
    S3MM3R's avatar

    Goede review man! Toffe muis zit zelf te twijfelen tussen de Basilisk en de Deathadder Elite 😛

  5.   
    Flapjack's avatar

    wanneer gaan jullie nu is logitech apparaten reviewen?

  6.   
    Tom's avatar

    Dat hebben we tot twee keer toe gedaan (inclusief een give-away van een Logitech-muis), maar sindsdien heb ik te horen gekregen dat Logitech geen samples meer voor ons heeft.

    Ik heb nog een paar keer een balletje opgegooid om hun nieuwe headsets, muizen en zelfs webcam te mogen testen, maar geen gehoor of een ferme afwijzing vanwege het gebrek aan samples. So be it.

  7.   
    CHILLOZZ's avatar

    Tom schreef, "Dat hebben we tot twee keer toe gedaan (inclusief een give-away van een Logitech-muis), maar sindsdien heb ik te horen gekregen dat Logitech geen samples meer voor ons heeft.
    Ik heb nog een paar keer een balletje opgegooid om hun nieuwe headsets, muizen en zelfs webcam te mogen testen, maar geen gehoor of een ferme afwijzing vanwege het gebrek aan samples. So be it. "

    Dat is balen zeg..
    Jammer dat een grote naam als logitech dan niet wilt meewerken.
    Dingen revieuwen is voor het merk zelf ook goed [Mits ze een goed product afleveren]
    De bedrijven kunnen toch gewoon sampels opsturen die ze daarna ook weer terug krijgen/willen..

    Dan is het voor beide partijen toch goed.

    Ik weet niet of jullie zo kunnen zien wat jullie bereik is. [Ga ik wel van uit]
    Wellicht dit eens in een bericht meenemen zodat ze kunnen zien hoe groot het bereik van jullie/ons GAMERSNET is.

  8.   
    Tom's avatar

    Oh, geen zorgen. Ik communiceer vaak onze cijfertjes en context door bij partijen. Veel uitgevers/fabrikanten/PR-bureau’s zijn er dan ook wel okay mee, maar andere krijgen vanuit het hoofdkantoor gewoon een andere richtlijn mee.

    Sommige bedrijven willen liever gezien worden bij eSporters, YouTubers en andere influencers dan daadwerkelijk getest worden. Daar is ook gewoon iets voor te zeggen, al blijf ik het persoonlijk wel jammer vinden dat het dan weer in ons aanbod mist.

    Maar goed, de komende tijd hebben we ontzettend veel (nieuwe) merken en toffe producten over de vloer, dus wat dat betreft komen we makkelijk rond met onze afleveringen en coverage. Al zal ik deze week weer eens een vers balletje opgooien bij Logitech.

  9.   
    Tom's avatar

    *DISCLAIMER*
    Graag attendeer ik men erop dat er wél een drietal verschillende DPI clutches aanwezig zijn in de doos. Deze zijn bij ons blijkbaar kwijtgeraakt (en stonden ook niet duidelijk vermeld op de productpagina), waardoor ik aannam dat er slechts één meegeleverd was.

    Razer heeft mij hier later op geattendeerd, en daarom wil ik me dan ook excuseren voor de slordigheid. My bad!