Horde modus onderweg naar Assassin’s Creed Origins

Tegenwoordig stopt de ontwikkeling van een game nooit meer bij het verschijnen van een game. Zo ook met Assassin’s Creed Origins, want er zijn alweer twee updates onderweg later deze maand. Allereerst zal er een Nightmare-modus worden toegevoegd, waardoor vijanden een stuk sterker worden. Ook zullen vijanden uit het begin van de game meeschalen met de moeilijkheid van het spel.

Ook is er een nieuwe quest onderweg, genaamd Here comes a New Challenger. Dit is in feite een Horde Modus, waar je in de Cyrene Arena moet strijden tegen golven van vijanden. Je dient hiervoor minstens level 32 te zijn.


Is dit voor jullie een mooie reden om je weer in Assassin’s Creed Origins te storten? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik koop de gold edition wel eind mei

 2.   
  Tom's avatar

  Ga je dan ook een bazige trainer gebruiken? 😛

 3.   
  Papachico's avatar

  Zeker een goede toevoeging. Hoewel ik de Nightmare-modus zeer waardeer, zou ik het fijn vinden als ik dit zou kunnen toepassen in een new game plus.

  Dus voor mij is het half compleet. Ik zie liever een new game plus waarbij je verder gaat met alles waar je mee bent geeindigd maar dat je via die manier naar lvl 80 max ofzo zou kunnen gaan, dat gear mee scaled etc. The Witcher 3 deed dit ook dus why not? Dan zou het pas echt leuk zijn om daarnaast het spel uit te spelen op Nightmare-mode.

 4.   
  Bmaster99's avatar

  Ik kijk er nu al naar uit