Gevangenisgame A Way Out verschijnt in 2019

Op de afgelopen E3 kondigde EA een nieuwe game aan: A Way Out. Het was de bedoeling dat dit spel begin 2018 zou uitkomen, maar als we een recent lek mogen geloven, verschijnt A Way Out pas in 2019. Reddit-gebruiker OldSoul2 beweer namelijk dat hij (of zij) marketingmails van EA heeft ontvangen waarin bekend wordt gemaakt dat A Way Out pas na volgend jaar zal verschijnen.

Het gaat natuurlijk om een Reddit-gebruiker waarvan de identiteit maar moeilijk te bevestigen is. Ook zou het noemen van het jaar 2019 kunnen duiden op het fiscale jaar 2019, wat voor EA al in april volgend jaar begint. Er zitten dus de nodige haken en ogen aan de theorie van OldSoul2, maar met de Game Awards én de PlayStation Experience op het punt van beginnen kunnen we ons mogelijk vast voorbereiden op wat teleurstellend nieuws.

Vooralsnog blijft het gissen, maar het lijkt een zekerheidje dat A Way Out de komende dagen zijn opwachting zal maken in het game-nieuws.

 1.   
  emilius23's avatar

  aan de ene kant is het goed dat men realistische verwachtingen geeft aan een releasedatum, in de plaats van games twintig keer uit te stellen.
  aan de andere kant, wanneer eindigt het eens dat men games 20 jaar voor de release aankondigt? Ik ben het echt beu dat je wordt gehyped voor games, en daarna erachter komt dat je nog een paar jaar kan wachten voor de uiteindelijke versie te kunnen spelen.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Pretty much wat Emilius23 zegt! Ben er helemaal mee eens! Wat Bethesda heeft gedaan met hun game rond Fallout 4 zie ik graag terug. Een officiële aankondiging met een release datum voor nog in dat zelfde jaar.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer dat spel verplicht samen moet spelen, hierdoor ga ik hem overslaan.
  Ik speel liever het spel en het verhaal alleen, gewoon rustig onder gepraat van iemand anders er tussendoor.

  Ik heb daarbij ook niemand zo om samen te spelen, vrienden die ik ken die gamen spelen meer battlefield, call Duty, FIFA enzo en ik speel dat juist totaal niet.