Kerstfestiviteiten nu vrij te spelen in Animal Crossing: Pocket Camp

Het recent op smartphone verschenen Animal Crossing: Pocket Camp is kort na launch alweer toe aan diens eerste seasonal event. De decembermaand staat natuurlijk voor de deur, en dat betekent koddige kerstsferen voor het zomerkamp op je mobiel.


Gedurende de gehele maand december kunnen spelers in Pocket Camp niet alleen allerhande kerstvoorwerpen bij elkaar knutselen, er zijn ook legio nieuwe ‘Timed Goals’ om naartoe te werken. Voldoe bijvoorbeeld aan zeventig verzoekjes om een kerstmanpak voor jezelf te scoren, of zet een winterse kerstboom neer voor wat extra toestroom van Leaf Tickets en andere craft-materialen.

De kerstupdate is met ingang van vandaag geïmplementeerd op zowel de iPhone- als Android-versie van Pocket Camp. Waarschijnlijk kenmerkt deze een van de vele seizoensgebonden evenementen die in het komende jaar nog richting de smartphone-adaptatie van Animal Crossing zullen komen.

Meer weten over deze gratis en ultiem mobiele versie van Nintendo’s koddige franchise? Lees onze volledige Animal Crossing: Pocket Camp review of kijk mee met ons uiterst uitgebreide gameplay commentaar.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Ah mooi, ik zoek trouwens nog pocket camp vriendjes. Dus bij deze mijn friend code: 014 675 631 78

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  ”mheiden21″ schreef, "Ah mooi, ik zoek trouwens nog pocket camp vriendjes. Dus bij deze mijn friend code: 014 675 631 78"

  Moet dat met spaties ertussen anders voeg ik je straks even toe.

 3.   
  Tom's avatar

  Die ID-codes zijn altijd zonder spaties, voor zover ik weet.

  Heb aan de hand van de review en de andere uitingen rondom het spel aardig wat verzoekjes gehad, maar ik heb soms echt nul benul wie wie is, haha.

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  Tom schreef, "Die ID-codes zijn altijd zonder spaties, voor zover ik weet.
  Heb aan de hand van de review en de andere uitingen rondom het spel aardig wat verzoekjes gehad, maar ik heb soms echt nul benul wie wie is, haha. "

  Haha ja ik ken het idd. Maar eens kijken hoelang het leuk blijft ik zit momenteel bijna op lvl 25.