Nieuwe spelmodi en wapens voor Call of Duty: WW2 gevonden door dataminer

Dataminers zijn tegenwoordig een bron van behoorlijk veel informatie over games: een game hoeft maar in beta te verschijnen, of mensen gaan al de code in om te kijken of ze sappige nieuwe features kunnen vinden. Call of Duty: WW2 is dan ook geen uitzondering. MrJaRnii, een dataminer en mod-maker, heeft door de code van de nieuwste Call of Duty gegraven en behoorlijk veel dingen gevonden die nog niet in het spel zijn verschenen.

In een inmiddels verwijderde YouTube-video MrJaRnii onder meer nieuwe spelmodi zien: Gun Game, Infected en Control. Deze kon hij spelen tegen bots. De YouTube-versie is inmiddels offline gehaald, maar het internet was er snel bij en inmiddels is de video op meerdere sites te zien, zoals bijvoorbeeld mp1st. Ook zijn er meerdere nieuwe wapens aangetroffen onder de motorkap van Call of Duty: WW2, waaronder verschillende automatische geweren.

Het is onduidelijk of deze content daadwerkelijk gaat verschijnen, en zo ja, hoe die dan gaat verschijnen. Het kan gaan om de inhoud van de Season Pass, maar ook om gratis DLC. Alleen Activision en Sledgehammer weten het antwoord, dus blijft het wachten op officiële informatie. Zodra die beschikbaar komt, lees je dat uiteraard op GamersNET!

  1.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Gun game is onmisbaar! Maar ik zou ook extreem blij worden van een terugkeer van Sticks and Stones en One In The Chamber!